| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-01-05 23:51:16
Temat: Re: co to jest burgurLe lundi 5 janvier 2004 ? 22:32:24, Kasia Lomanczyk a écrit :
> U?ytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisa? w wiadomo?ci
> news:3010318093.20040104215340@yahoo.com...
>> Kuskus jest o wiele drobniejszy. Bulghour przypomina raczej faktura
>> kasze gryczana
> A czy to ma ksztalt ryzu, tylko jest drobniejsze?
Nie, to przypomina kasze (gryczna, jeczmienna...)
> Bo chyba wlasnie tego
> poszukuje. Ksztalt ryzu, tylko mniej wiecej o polowe mniejsze ziarna, w
> smaku przypomina kuskus.
A to kuskus wlasnie :-)
Ewcia
--
Niesz !
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-01-06 00:00:40
Temat: Re: co to jest burgur> > Bo chyba wlasnie tego
> > poszukuje. Ksztalt ryzu, tylko mniej wiecej o polowe mniejsze ziarna, w
> > smaku przypomina kuskus.
>
> A to kuskus wlasnie :-)
> Ewcia
O, znowu Ewcia! :-)
Ale kuskus nie ma kształtu ryżu. Kuskus jest okrągły.
Hania
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-01-06 00:17:42
Temat: Re: co to jest burgurLe mardi 6 janvier 2004 ŕ 01:00:40, Hanna Burdon a écrit :
>> > Bo chyba wlasnie tego
>> > poszukuje. Ksztalt ryzu, tylko mniej wiecej o polowe mniejsze ziarna, w
>> > smaku przypomina kuskus.
>>
>> A to kuskus wlasnie :-)
>> Ewcia
> O, znowu Ewcia! :-)
Szczecin, spac !
:-)
> Ale kuskus nie ma kształtu ryżu. Kuskus jest okrągły.
No wlasnie w tym problem... ktory mnie przerasta, nie mam az tak
doglebnej wiedzy o kuchni libanskiej :-(
Dobranoc & Goodnight :-)
Ewcia
--
Niesz !
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |