« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-07-27 05:22:09
Temat: [ cuisine.pl ] Przez oczy do... brzucha - wydanie 2Witam,
zapraszam do kolejnego wydania [ cuisine.pl ].
http://cuisine.pl
Z przyjemnoscia informuje, ze pierwsza nagroda tygodnia
dla prenumeratorow - ksiazka Jana Kosciuszko -
Jak powstalo Chlopskie Jadlo znalazla swoja
szczesliwa wlascicielke. Szczegoly na stronie.
Kolejna nagroda dla prenumeratorow jest
Sztuka przyprawiania potraw Johanna Lafera, niemieckiego
Kucharza roku 1997. Jej recenzja w dziale Na polce.
W tym tygodniu m.in.
Danie tygodnia:
Bernard Lussiana z Hotelu BRISTOL w Warszawie poleca
Smazone langustynki aromatyzowane natka i korzeniem
pietruszki.
O kulinarnym kunszcie Lussiany, szefa kuchni jednej
z najdrozszych restauracjiu tej czesci Europy kraza legendy
nie tylko w Polsce.
Jak sam o sobie mowi - potrawy komponuje przy dzwiekach
muzyki Chopina...
Potrawa rownie wyszukana.
Drink tygodnia:
Crodino Sunset -
idealny na upaly,
kiedy nadejda bedzie jak znalazl
Wino tygodnia:
Egri Bikaver -
legendarna wegierska Bycza krew
Smazone malpy i larwy parowki -
kolejny odcinek kulinarnych podrozy obiezyswiatow.
Jednoczesnie dziekuje za wszystkie uwagi, mile slowa i
sugestie
odnosnie poprzedniego wydania. Nazbieralo sie tego co nieco
i
stopniowo bedzie wchodzilo w zycie.
Wszelkie komentarze co zmienic/dodac/ugotowac - mile
widziane.
Bartek Rogalewicz
[ cuisine.pl ]
http://cuisine.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |