Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia czemu to mięcho było twarde?

Grupy

Szukaj w grupach

 

czemu to mięcho było twarde?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-03-02 12:18:09

Temat: czemu to mięcho było twarde?
Od: "Danka" <d...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Zrobiłam shoarme dokładnie wg przepisu.
Smak, wygląd i zapach idealny, ale mięsko twarde..............dlaczego?
Użyłam młodego wieprzaczka, pokroiłam w paski ok 0.5cm \ 1 cm /4 cm,
poleżało to wszystko w przyprawach ok 2 godz, po czym upiekłam w kombiwarze
w temp. 150 st C ok 30-40 min.
Co zrobiłam źle?

Danka


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-03-02 16:31:59

Temat: Re: czemu to mięcho było twarde?
Od: "Cherokee gd" <c...@t...skasujCalyTenNapis.pl> szukaj wiadomości tego autora

Trzeba było choć odwrotną stroną noża obtłuc.

pozdr

cherokee

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Pytanie dobra strone WWW o winie
Chatka Daby Jagi
ciasto jojo
zapiekanka
Przekąska na ciepło.

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »