Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia czosnek

Grupy

Szukaj w grupach

 

czosnek

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-03-18 05:51:44

Temat: czosnek
Od: "MS" <siamie@USUŃTOeth.pl> szukaj wiadomości tego autora

To i ja się dołożę-przepis przywieziony z Bułgarii
Składniki:
-serek topiony (duży - 100g)
-główka czosnku
-majonez (ilość uzależniona od konsystencji jaką chcemy osiągnąć).
-sól do smaku
Wszystko razem miksujemy (składniki muszą mieć identyczną temperaturę, żeby
majonez się nie rozwarstwił).

Jako dodatek do wędlin i wędzonek-niezastąpiony.
Pozdrawiam






› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-03-18 09:32:01

Temat: Re: czosnek
Od: i...@p...onet.pl szukaj wiadomości tego autora


Fajny przepis, ale trochę kaloryczny. :-)
Ja robię tak: miksuję twaróg, dodaję trochę jogurtu naturalnego, do tego
wyciskam kilka ząbków czosnku, no i doprawiam. Też pyyyycha. Najbardziej
smakuje mi z chlebem razowym żytnim.

Pozdrawiam
Iwona


--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-03-18 13:10:45

Temat: Re: czosnek
Od: "Danka" <d...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

> Fajny przepis, ale trochę kaloryczny. :-)
> Ja robię tak: miksuję twaróg, dodaję trochę jogurtu naturalnego, do tego
> wyciskam kilka ząbków czosnku, no i doprawiam. Też pyyyycha. Najbardziej
> smakuje mi z chlebem razowym żytnim.

spróbuj dorzucić natkę pietruszki

Danka


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

pl.rec.kuchnia FAQ
Chałwa
pieczone-glowki
placek z wykielkowanego ziarna?
PŁYTKI CD ZA GROSZE!!!

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »