| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2008-10-14 15:55:22
Temat: drożdże i grzybicaLekarka zabroniła mi piwa ze względu na drożdże które wchodzą w skład, a chleb
mogę jeść tylko żytni, a co jeśli jest on robiony na drożdżach? jeść czy nie jeść?
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2008-10-14 16:21:51
Temat: Re: drożdże i grzybica"kundzia Pindzia" <k...@g...pl> wrote in message
news:gd2fda$5t4$1@inews.gazeta.pl...
> Lekarka zabroniła mi piwa ze względu na drożdże które wchodzą w skład, a
> chleb
> mogę jeść tylko żytni, a co jeśli jest on robiony na drożdżach? jeść czy
> nie jeść?
>
> --
> Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl ->
> http://www.gazeta.pl/usenet/
Jeżeli przyjmujesz dodatkowo leki i nie ma uczulenia na drożdże, to myślę,
że tak. Jednakże ja polecam omijania jak najbardziej cukrów, a więc
przerzucenia się na jakiś czas np na "chleb ryżowy". Etc...
Pozdrawiam
--
--
Jaroslaw Kazimierz Grzyb
http://user-maat-re.blogspot.com
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |