| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-06-11 13:01:12
Temat: grahamkiWitam. Mam w domu kilka sztuk grahamków niezbyt smacznych, takich
kluchowatych. Pomyślałam, że można je wysuszyć i zemleć w maszynce, a potem
użyć do pieczenia biszkopta. Mój mąż ma w czwartek urodziny byłoby jak
znalazł. Czy taka "bułka" tarta z powodzeniem zastąpi mąkę? A może ktoś
piekł taki biszkopt i podzieli się przepisem.
Pozdrawiam
Kasia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-06-12 07:14:16
Temat: Re: grahamkiBiszkoptu z jakiekolwiek tartej bulki nie robilam, ale czasem nadmiar
grahamek suszę, miele i wykorzystuje jako tartą bulke do panierowania,
wysypywania foremek.
Co do ciasta, to tak mi sie wydaje, ze raczej jakies kruche ciasto mozna
zrobic z tartą bulka, biszkopt musi byc delikatny.
pozdrawiam
Basia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |