| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-04-04 20:13:43
Temat: jelitowe klopotyMiesiac temu zaczelam prace w pewnej firmie, ktorej uslugi "kulinarne"
swiadczy Sodexho. Mimo, iz niektóre osoby ostrzegaly mnie przed odzywianiem
sie w tej kantynie, uparcie jadlam obiady. Nie byly nawet najgorsze. Jednak
po dwoch tygodniach zauwazylam, ze mam bardzo duze zaparcia. Dowiedzialm
sie, ze prawdopodobnie firmy swiadczace uslugi cateringowe dodadja do
jedzenia sodę, co ma skutkowac utrzymywaniem dłużej swiezosci przez
jedzenie. Chce sie zapytac, czy soda dodawana do jedzenia moze spowodowac
tak silne zaparcia. Nigdy wczesniej nie przydazylo mi sie cos takiego. Moze
jednak to nie soda tak wplywa na organizm, za to siedzacy tryb zycia, lub
czeste picie herbaty zrobionej z wysoko mineralizowanej wody.
Pomocy,
Marta
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |