Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia koper

Grupy

Szukaj w grupach

 

koper

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-06-29 17:02:49

Temat: koper
Od: "Jola L-L" <j...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora

Nastal czas na koperkowanie :))
Jezeli ktos lubi zima i wiosna i jesienia i kiedy tam jeszcze jesc
kartofelki posypane pachnacym koperkiem albo zupe jakakolwiek z w/w- to
przypominam , ze teraz jest czas na zamrozenie go. Dzisiaj nabylam ( w
Gdansku) kilka wiechci prawie dwumetrowych :) no moze przesadzilam ale
bardzo wybujalych po 0,80 gr. za jeden peczek ( raczej pek). Bede dzisiaj
zamrazac.Obmywam ten koper, nastepnie rozkladam na sciereczce kuchennej, tak
luzno aby wysechl i potem siekam na drobno.Poniewaz jest juz suchy, wiec
wrzucam do pojemnika i zamrazam praktycznie bez potrzasania pudelkiem
podczas mrozenia , bo jest sam z siebie sypki. Grube lodyzki oddzielam , tez
siekam i zamrazam w osobnym pojemniku i dorzucam razem z warzywami do zup.
Rozgotuja sie i daja fajny aromat .



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Chłop pyta o konfitury
Lista na temat NUMER 136
ogórki małosolne... albo archiwum grupy
Ogorki szklarniowe w zalewie
Ciekawe potrawy z qrczaka - plizz

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »