Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia kopytka

Grupy

Szukaj w grupach

 

kopytka

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-11-26 18:47:47

Temat: Re: kopytka
Od: "Dirko" <d...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

W wiadomości news:002301c294c1$2855b620$1600029e@psc.pbi Lipinska
Miroslawa <m...@p...com.pl> napisał(a):
>> Ambitnie zrobiłem dzis samodzielnie kopytka: 4 ugotowane ziemniaki, 1/2
>> kg maki wrocławskiej, jajko i szczypta soli. Wydawało mi się, że w
>> przepisie kazali gotować do wypłyniecia ale były surowe dopiero po 15
>> min gotowania dały się zjeść. Ile czasu to cholerstwo gotować???
>> Następnym razem wezmę mniej mąki.
>
> Hm, jeśli następnym razem będziesz znów robić kopytka z 4 ziemniaków, to
> weź zdecydowanie mniej mąki...

Dziś wziałem o 1/3 maki mniej (na oko 35 dag) i gotowałem 8 min. To je
ono
J. Siedlecki

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

powitanie
Mieso z MUFLONA
ciacha
Re: Witam - wkupne :-)
risotto z małżami i śledź korzenny

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »