| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2007-10-19 14:44:07
Temat: kręcąc serekkupiłem pół kilo sera tlustego i kręcąc go z masłem (zamrożonym) na tarce na
serki smakowe
- chilijski pieprzny
- kminkowy
- bazyliowy
ser trę jak na sernik z masłem, solą i pieprzem, potem fomuję walczyki i
obtaczam w chili, kminku i bazyli ido lodówki na "starzenie się"
i jak to jest w takiej kolistym zamazywaniu, a w dniach przedwyborczych
"był sobie kiedyś taki Król - Łokietek"
Jaksa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2007-10-19 15:33:00
Temat: Re: kręcąc serekUżytkownik "Jaksa" <j...@p...pl> napisał w wiadomości
news:ffaftk$3e0$1@atlantis.news.tpi.pl
> kupiłem pół kilo sera tlustego i kręcąc go z masłem (zamrożonym) na
> tarce na serki smakowe
>
> - chilijski pieprzny
> - kminkowy
> - bazyliowy
>
> ser trę jak na sernik z masłem, solą i pieprzem, potem fomuję
> walczyki i obtaczam w chili, kminku i bazyli ido lodówki na
> "starzenie się"
> i jak to jest w takiej kolistym zamazywaniu, a w dniach
> przedwyborczych
> "był sobie kiedyś taki Król - Łokietek"
>
> Jaksa
>ser trę jak na sernik z masłem
moglabyś to rozwinąć, bo słabo mi wyobraźnia działa
Jędrek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2007-10-19 15:45:32
Temat: Re: kręcąc serek
Użytkownik "Andrzej" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:ffainc$lbs$1@news.onet.pl...
>
>>ser trę jak na sernik z masłem
>
> moglabyś to rozwinąć, bo słabo mi wyobraźnia działa
Ser rozdrabniam widelcem, dodaję masło zmarznięte starte na tarce, a potem w
jakimś naczyniu za pomocą jakiejś derwnianej kopyści (czyli tak jakiegoś
innego) zacieram wkoło - jak na sernik dodając przyprawy wedle gusu
Jaksa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2007-10-19 16:01:26
Temat: Re: kręcąc serekUżytkownik "Jaksa" <j...@p...pl> napisał w wiadomości
news:ffajgp$fh5$1@atlantis.news.tpi.pl
> Użytkownik "Andrzej" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:ffainc$lbs$1@news.onet.pl...
>>
>>> ser trę jak na sernik z masłem
>>
>> moglabyś to rozwinąć, bo słabo mi wyobraźnia działa
>
> Ser rozdrabniam widelcem, dodaję masło zmarznięte starte na tarce, a
> potem w jakimś naczyniu za pomocą jakiejś derwnianej kopyści (czyli
> tak jakiegoś innego) zacieram wkoło - jak na sernik dodając przyprawy
> wedle gusu
> Jaksa
jasne :)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |