| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-12-13 13:08:47
Temat: kurczak z rękawa-pytanieWitam, czy może macie doświadczenia z użyciem foliowego rękawa do
pieczenia.Bo prawdę mówiąc jestem dosyć sceptyczny przynajmniej do teraz
co do używania tego "wynalazku" :)
Ale biorąc pod uwage fakt, że po najprostszym pieczeniu mięsa zwłaszcza
z użyciem termoobiegu, kuchenka jest tak zabrudzona,że naprawdę muszę
być potwornie zdeterminowany aby kolejny raz z niej korzystać.
Jeśli macie jakieś doświadczenia i proste przepisy na smaczne kurczę
właśnie z tej foli to będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam, Anber
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-12-15 19:34:25
Temat: Re: kurczak z rękawa-pytanieużywam nie wprowadzjąc żadnych zmian w sposobie przyprawiania kurczęcia lub
innych mięs i działa, mało tego, z rękawa nie trzeba aż tak bardzo uważać na
to, żeby nie przesuszyć mięsa... ja osobiście polecam...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-12-15 20:17:13
Temat: Re: kurczak z rękawa-pytanie> Witam, czy może macie doświadczenia z użyciem foliowego rękawa do
> pieczenia.Bo prawdę mówiąc jestem dosyć sceptyczny przynajmniej do teraz
> co do używania tego "wynalazku" :)
> Ale biorąc pod uwage fakt, że po najprostszym pieczeniu mięsa zwłaszcza z
> użyciem termoobiegu, kuchenka jest tak zabrudzona,że naprawdę muszę być
> potwornie zdeterminowany aby kolejny raz z niej korzystać.
> Jeśli macie jakieś doświadczenia i proste przepisy na smaczne kurczę
> właśnie z tej foli to będę bardzo wdzięczny.
> Pozdrawiam, Anber
Witam,
Sam często używam rękawa. Jest to śwetny sposób na pieczenie - mięsko piecze
się we własnym sosie i dużo szybciej (podobnie jak pod przykryciem). Poza
tym używam go często gdy mam więcej gości i mięso nie mieści się w naczyniu
żaroodpornym. Śmiało możesz piec! Polecam!
Pozdrawiam
Yaro
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |