| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-11-17 10:28:32
Temat: kurczak z rożnaCzy ktoś z grupowiczów ma może sprawdzony przepis na kurczaka z rożna. A
najważniejsze ile go się piecze.
Z góry dziękuje
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-11-17 10:37:11
Temat: Re: kurczak z rożna
Użytkownik esc <e...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych napis
ał:9t5e2d$ksp$...@n...tpi.pl...
> Czy ktoś z grupowiczów ma może sprawdzony przepis na kurczaka z rożna. A
> najważniejsze ile go się piecze.
> Z góry dziękuje
>
>
Moj staruszek robil tak:
nacieral sola z wierzchu i od srodka
ostra papryka i pieprz
mozna tez czosnek, ma lepszy smaczek moim zdaniem
pozniej na tego preta nalozyc i na roznie niech sie obraca
opiekanie z gory i z dolu wlonczyc
piec godzine i 20 minut [to taka gorna granica]
sprawdzac co jakis czas, zbey sie nie spiekl za bardzo
temp. 200 - 220 stopni
smacznego:)
pozdry Monika
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-17 10:44:13
Temat: Re: kurczak z rożnaJa pieke w taki roznie PREDOM SELFA rok rod 1985 1600W.Naprawde (wg.
tabliczki) nazywa się OPIEKACZ.Kurczaki (i kaczki ) wychodzą w nim
idealne.Pieke 1 godz.. Na wierzch oliwa papryka mielona, pieprz i vegeta.
Do środka sól, gałązka rozmarynu i utłuczone kilka ziarenek jałowca
.Przepis sprawdzony. mniam mniam!
Pozdrawiam
Użytkownik "esc" <e...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:9t5e2d$ksp$1@news.tpi.pl...
> Czy ktoś z grupowiczów ma może sprawdzony przepis na kurczaka z rożna. A
> najważniejsze ile go się piecze.
> Z góry dziękuje
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-17 11:45:00
Temat: Re: kurczak z rożnaDziękuje bardzo. zaraz wypróbuje
Użytkownik "maua piegowata" <m...@a...pl> napisał w wiadomości
news:9t5eop$qso$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik esc <e...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napis
> ał:9t5e2d$ksp$...@n...tpi.pl...
> > Czy ktoś z grupowiczów ma może sprawdzony przepis na kurczaka z rożna. A
> > najważniejsze ile go się piecze.
> > Z góry dziękuje
> >
> >
>
> Moj staruszek robil tak:
> nacieral sola z wierzchu i od srodka
> ostra papryka i pieprz
> mozna tez czosnek, ma lepszy smaczek moim zdaniem
> pozniej na tego preta nalozyc i na roznie niech sie obraca
> opiekanie z gory i z dolu wlonczyc
> piec godzine i 20 minut [to taka gorna granica]
> sprawdzac co jakis czas, zbey sie nie spiekl za bardzo
> temp. 200 - 220 stopni
> smacznego:)
>
> pozdry Monika
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |