« poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2010-04-03 08:18:53
Temat: Re: łosoś wędzony [jak?]Ikselka pisze:
> Kolorystycznie fatalnie: pomarańczowy łosoś, pomarańczowe pomarańcze,
> pomarańczowoczerwone pomidorki, różowa cebula...
Zapomniałaś o zielonej sałacie, a czerwona cebula ma kolor raczej
ciemnofioletowy.
> i na tym żółtawy sos...
Sos raczej będzie mało zauważalny.
Też myślałam o kwestii kolorystycznej, którą zawsze biorę pod uwagę i
zastanawiałam się nad jakimś jaśniejszym akcentem. Może faktycznie dodam
te szparagi (z zalewy).
Ewa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2010-04-17 13:40:27
Temat: Re: łosoś wędzony [jak?]Twaróg typu puszysty zmieszaj z wyciśniętym ząbkiem czosnku i osuszonymi
drobno krojonymi czarnymi oliwkami, plastry łososia posyp drobno siekanym
świeżym koperkiem, uformuj rożki z serowym farszem. Po zewnętrznej stornie
teżmożna posypać koperkiem na samym końcu rożka.
--
Pozdrawiam,
KKrzych
Lubię i gotować, i czytać, i zjeść :) więc polecam:
www.ugotujka.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |