| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-03-01 20:38:42
Temat: Re: mieszanki do wypieku chleba we Wrocławiu - są!Qq <m...@g...pl> napisał(a):
> Upust?!!!!!!!!!!!!!! A to %¤()!!! #¤% !"# /%&) !!
> Prometeusze wszystkich krajów... zawsze cierpią piersi...
Kurzęce?
Atunia, która kiedyś w podziwie patrzyła na opis w sklepie: "piersi kurzęce"
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2005-03-03 21:53:50
Temat: Re: mieszanki do wypieku chleba we Wrocławiu - są!Pewnie już nudzę, ale żeby uniknąć - czego nie lubię - odsyłania "młodzi" na
gugla:
wlałem 326 ml wody i dosypałem papryki, 2 łyżki otrębów pszennych, łyżkę
rozpuszczalnej kawy "Inki" /nie wiem po co/, łyżeczkę papryki słodkiej i
zdziebko kminku i wyszło idealnie co do fromy, nic nie opadło i nie wsiąkło.
Syn powiedział, że to jest najlepszy chleb, jaki jadł z maszyny.
Jak kto nie wierzy, to co mnie to obchodzi...
Qq
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2005-03-10 10:36:30
Temat: Re: mieszanki do wypieku chleba we Wrocławiu - są!Qq <m...@g...pl> napisał(a):
> kilogram mieszaniny? 4 minuty i po problemie. Tyle jechałem wdzłuż tego
> cholernego tasiemca.
No to ja uprzejmie donoszę, że jechałam strasznie długo po Strzegomskiej,
Robotniczej, dojechałam, wjechałam na muldy wzdłuż tasiemca, dotarłam, nabyłam
(panowie się pomylili i mam dwa zestawy podhalańskiego, a nie mam
pienińskiego, ale przeżyję). I następnie wyjechałam w minutę do Braniborskiej,
przy Domarze :>
Jakby ktoś chciał tam się udać, to stanowczo polecam tę drogę (jadąc od Dworca
Świebodzkiego przez Braniborską, należy skręcić _przed_ samym Domarem w lewo,
przejechać za budynek Domaru i następnie leciutko w prawo. I można do hurtowni
wjechać bez muld ;)
> Chleby - lepsze niż z niemieckich miszungów, serio. Tylko mniej wody niż w
> przepisie, ok. 310 ml.
Wieczorem wypróbuję, już się cieszę :)))
Atunia
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2005-03-10 12:18:52
Temat: Re: mieszanki do wypieku chleba we Wrocławiu - są!Atunia news:d0p7ve$3tu$1@inews.gazeta.pl napisał (-a):
(panowie się pomylili i mam dwa zestawy podhalańskiego, a nie mam
> pienińskiego, ale przeżyję).
Stwierdzam, ze pieninski jest lepszy niz podhalanski -
ten jest za ciezki.
Litewski jest pikantny z kminkiem - u mnie w domu
sa podzielone zdania ;-)
--
Pozdrowienia,
AKS
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |