| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-06-30 10:53:40
Temat: Re: młode ziemniaki
Użytkownik "roberte" <t...@a...net.pl> napisał w wiadomości
news:bcpkfu$s9r$1@nemesis.news.tpi.pl...
> czy jest jakis sposob by te paskudne ziemniaki latwiej poddawaly sie
> skrobaniu... kurde nie znosze skrobac ziemniakow mlodych
Zamiast skrobać i się męczyć nożem u nas w domu obdzieramy ziemniaczki przy
pomocy plastikowego "druciaka" do mycia (szorowania) naczyń (garnków). Idzie
szybko i skutecznie. Chyba, że młode ziemniaki nie są już takie młode...
Pozdrawiam Vicky S.
Aleksander (18.06.2003)
www.republika.pl/vickys81
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-06-30 11:00:41
Temat: Re: młode ziemniaki> Wlozylam do rozgrzanego.
> O ile pamietam w przepisie bylo 220 stopni i tak nagrzalam.
> Inna sprawa, ze mam nowa kuchenke i moze tu tkwi problem.
To moze byc kwestia kuchenki. Ja w swoim piekarniku mam podobny problem. Ciasto
czesto jest juz upieczone, a nadal jest blade. Podobnie mialam wczoraj z
kurczakiem, zarumienil sie niesmialo tylko z jednej strony, reszta byla blada.
Nie wiem, z czego to wynika. Temperatura jest ok. Moze kiedys dorobie sie
nowego piekarnika...
Pozdrawiam,
Ania
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |