« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-03-10 13:08:36
Temat: mrożone owoceMam pytanie: czy rozmrażacie owoce przed dodaniem ich do ciasta (pieczonego)
czy nie?
Ewa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-03-10 13:20:20
Temat: Re: mrożone owoceJa nie rozmrazam.
--
Pozdrawiam,
Ania
www.biblioNETka.pl - Sprawdź, co lubisz czytać!
Użytkownik "Medea" <e...@p...fm> napisał w wiadomości
news:c2n44v$7lj$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Mam pytanie: czy rozmrażacie owoce przed dodaniem ich do ciasta
(pieczonego)
> czy nie?
> Ewa
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-03-10 13:20:46
Temat: Re: mrożone owoce> Mam pytanie: czy rozmrażacie owoce przed dodaniem ich do ciasta
(pieczonego)
> czy nie?
> Ewa
>
Jeśli mają w sobie dużo wody (truskawki, porzeczki, jagody) - to tak.
Inaczej mogą bardzo rozmoczyć ciasto.
Jabłka, śliwki, gruszki - w sumie moim zdaniem można dodać mrożone, ale ja
jednak zawsze rozmrażam, moja koleżanka dodaje te własnie mrożone i nic się
dzieje.
--
pozdrawia KingAM
"Zapierdzielasz na wysokich obrotach żeby na butelczynę chleba zarobić,
to potem się tak dzieje" [Gajowy Marucha]
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-03-10 13:23:08
Temat: Re: mrożone owoce
Użytkownik "Anna Ladorucka" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:c2n4nk$c6j$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Ja nie rozmrazam.
Ups, przepraszam - zanim ktos mnie objedzie za odpowiadanie nad cytatem.
--
Pozdrawiam,
Ania
www.biblioNETka.pl - Sprawdź, co lubisz czytać!
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |