Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia nowości - gofry i naleśniki Gellwe

Grupy

Szukaj w grupach

 

nowości - gofry i naleśniki Gellwe

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 16


« poprzedni wątek następny wątek »

11. Data: 2007-07-26 08:17:30

Temat: Re: nowości - gofry i naleśniki Gellwe
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


"Flashka" <n...@p...onet.pl> wrote in message
news:f89ht3$e6g$1@atlantis.news.tpi.pl...
> > Najczęściej dochodzą bakteriobójcze a conajmniej bakteriostatyczne
> > konserwanty, antyutleniacze i stabilizatory... Wolę w domu...
>
> ty i ja doskonale wiemy, jaka kuchnia jest najlepsza, najzdrowsza i
> najsmaczniejsza, jednak przepisy przepisami z dwoga złego te konserwnty są
> lepsze od salmonelli. Dzisiaj do obróbki jaj takich od prawdziwej kury
> wymaga się osobnego pomieszczenia + kilka urządzeń

Kręcisz biznes? Trzeba pisać na początku, co ci chodzi po głowie... :-)


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


12. Data: 2007-07-26 08:54:59

Temat: Re: nowości - gofry i naleśniki Gellwe
Od: "Flashka" <n...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

> Kręcisz biznes? Trzeba pisać na początku, co ci chodzi po głowie... :-)

lokal dopiero powstaje tzn przymierzam się, może juz w przyszłym roku, na
razie zbieram różne dane co, jak i do czego potrzebne :-)


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


13. Data: 2007-07-26 10:33:46

Temat: Re: nowości - gofry i naleśniki Gellwe
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


"Flashka" <n...@p...onet.pl> wrote in message
news:f89ng2$4s6$1@atlantis.news.tpi.pl...
> > Kręcisz biznes? Trzeba pisać na początku, co ci chodzi po głowie... :-)
>
> lokal dopiero powstaje tzn przymierzam się, może juz w przyszłym roku, na
> razie zbieram różne dane co, jak i do czego potrzebne :-)

To potrzebne są założenia i wizja tego co, a przede wszystkim dla kogo
będziesz gotował i jaki charakter tego lokalu będzie... Bo od tego zależy
rodzaj inwestycji i odpowiedni dobór urządzeń.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


14. Data: 2007-07-26 11:43:18

Temat: Re: nowości - gofry i naleśniki Gellwe
Od: "MONI|<A" <moni|<...@p...wp.pl> szukaj wiadomości tego autora


>
> ty i ja doskonale wiemy, jaka kuchnia jest najlepsza, najzdrowsza i
> najsmaczniejsza, jednak przepisy przepisami z dwoga złego te konserwnty są
> lepsze od salmonelli. Dzisiaj do obróbki jaj takich od prawdziwej kury
> wymaga się osobnego pomieszczenia + kilka urządzeń


No tak, ale naleśniki bez dodatku jaj też mozna zrobić a ciasto zabarwić np.
kurkumą.

Pozdrawiam

Monika



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


15. Data: 2007-07-26 15:46:02

Temat: Re: nowości - gofry i naleśniki Gellwe
Od: "tomolek" <t...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

> lokal dopiero powstaje tzn przymierzam się, może juz w przyszłym roku, na
> razie zbieram różne dane co, jak i do czego potrzebne :-)

Jak juz sie przymierzysz, zbierzesz dane i oszacujesz potrzebny czas i
koszty to je sobie pomnoz conajmniej przez dwa....
pzdr
t.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


16. Data: 2007-07-27 09:34:19

Temat: Re: nowości - gofry i naleśniki Gellwe
Od: "Flashka" <n...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

> Jak juz sie przymierzysz, zbierzesz dane i oszacujesz potrzebny czas i
> koszty to je sobie pomnoz conajmniej przez dwa....
> pzdr
> t.

dobrze :)


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Urządzenie do gotowania jaj - jakie i opinie
Jajko
naleśniki
Marynowanie grzybów - jak długo?
fasolka po bretonsku

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »