| « poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2007-07-26 08:17:30
Temat: Re: nowości - gofry i naleśniki Gellwe
"Flashka" <n...@p...onet.pl> wrote in message
news:f89ht3$e6g$1@atlantis.news.tpi.pl...
> > Najczęściej dochodzą bakteriobójcze a conajmniej bakteriostatyczne
> > konserwanty, antyutleniacze i stabilizatory... Wolę w domu...
>
> ty i ja doskonale wiemy, jaka kuchnia jest najlepsza, najzdrowsza i
> najsmaczniejsza, jednak przepisy przepisami z dwoga złego te konserwnty są
> lepsze od salmonelli. Dzisiaj do obróbki jaj takich od prawdziwej kury
> wymaga się osobnego pomieszczenia + kilka urządzeń
Kręcisz biznes? Trzeba pisać na początku, co ci chodzi po głowie... :-)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2007-07-26 08:54:59
Temat: Re: nowości - gofry i naleśniki Gellwe> Kręcisz biznes? Trzeba pisać na początku, co ci chodzi po głowie... :-)
lokal dopiero powstaje tzn przymierzam się, może juz w przyszłym roku, na
razie zbieram różne dane co, jak i do czego potrzebne :-)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
13. Data: 2007-07-26 10:33:46
Temat: Re: nowości - gofry i naleśniki Gellwe
"Flashka" <n...@p...onet.pl> wrote in message
news:f89ng2$4s6$1@atlantis.news.tpi.pl...
> > Kręcisz biznes? Trzeba pisać na początku, co ci chodzi po głowie... :-)
>
> lokal dopiero powstaje tzn przymierzam się, może juz w przyszłym roku, na
> razie zbieram różne dane co, jak i do czego potrzebne :-)
To potrzebne są założenia i wizja tego co, a przede wszystkim dla kogo
będziesz gotował i jaki charakter tego lokalu będzie... Bo od tego zależy
rodzaj inwestycji i odpowiedni dobór urządzeń.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
14. Data: 2007-07-26 11:43:18
Temat: Re: nowości - gofry i naleśniki Gellwe
>
> ty i ja doskonale wiemy, jaka kuchnia jest najlepsza, najzdrowsza i
> najsmaczniejsza, jednak przepisy przepisami z dwoga złego te konserwnty są
> lepsze od salmonelli. Dzisiaj do obróbki jaj takich od prawdziwej kury
> wymaga się osobnego pomieszczenia + kilka urządzeń
No tak, ale naleśniki bez dodatku jaj też mozna zrobić a ciasto zabarwić np.
kurkumą.
Pozdrawiam
Monika
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
15. Data: 2007-07-26 15:46:02
Temat: Re: nowości - gofry i naleśniki Gellwe> lokal dopiero powstaje tzn przymierzam się, może juz w przyszłym roku, na
> razie zbieram różne dane co, jak i do czego potrzebne :-)
Jak juz sie przymierzysz, zbierzesz dane i oszacujesz potrzebny czas i
koszty to je sobie pomnoz conajmniej przez dwa....
pzdr
t.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
16. Data: 2007-07-27 09:34:19
Temat: Re: nowości - gofry i naleśniki Gellwe> Jak juz sie przymierzysz, zbierzesz dane i oszacujesz potrzebny czas i
> koszty to je sobie pomnoz conajmniej przez dwa....
> pzdr
> t.
dobrze :)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |