« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2007-09-21 15:47:39
Temat: pieczenie w rękawieWitajcie!
Jak piec w piekarniku pieczeń w rękawie, aby uzyskać brązową skórkę?
Pozdrawiam
Gnat
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2007-09-21 18:33:24
Temat: Re: pieczenie w rękawieOn 21 Wrz, 17:47, Max <k...@i...pl> wrote:
> Witajcie!
> Jak piec w piekarniku pieczeń w rękawie, aby uzyskać brązową skórkę?
>
> Pozdrawiam
> Gnat
Moja metoda to wstępne obsmazenie na goracym tluszczu az do
zbrazowienia i potem do rekawa. Ewwntualnie pod koniec pieczenia
rozciąc rekaw.
Adam
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2007-09-21 23:39:52
Temat: Re: pieczenie w rękawie
Użytkownik "abacus" <a...@t...pl> napisał
>Moja metoda to wstępne obsmazenie na goracym tluszczu az do
>zbrazowienia i potem do rekawa. Ewwntualnie pod koniec pieczenia
>rozciąc rekaw.
Chyba pierwsza metoda lepsza, coby soczki w srodku zatrzymac.
Protz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |