Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia pieczone prosię, itp.....

Grupy

Szukaj w grupach

 

pieczone prosię, itp.....

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-02-25 07:27:44

Temat: pieczone prosię, itp.....
Od: "USER" <t...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora

Hej,
Mam pytania dotyczące pieczonego prosiecia i innych zwierząt w takiej
postaci.
1. Chodzi mi o to jak przygotowac mieso i jaki optymalnie powinien byc aby
smazyc go nad ogniskiem?
2. Jak dlugo trzymac w przyprawach?
3. Czy wpierw nalezy upiec calosc w piekarkim piecu?

Nie zaslaniajcie sie, prosze, archiwum bo juz zdazylem poczytac nie tylko
tam i chcialbym poczytac Wasze opinie i spostrzezenia
Pozdrawiam
Piotr



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-02-25 10:35:18

Temat: Re: pieczone prosię, itp.....
Od: "Tomasz Hyzyk" <t...@b...gnet.pl> szukaj wiadomości tego autora

U nas sie takiego prosiaczka nadziewalo kasza z podrobami - przepisu
niestety nie mam i nastepnie byl pieczony w zaprzyjaznionej piekarni.
Mysle ze kazdy piekarz (no moze prawie) swiadczy takie uslugi.
Na prosiaka z ogniska trzeba by chyba zbyt dlugo czekac..
Tomek



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-02-25 11:31:59

Temat: Re: pieczone prosię, itp.....
Od: "Ewa \(siostra Ani\) N." <n...@y...com> szukaj wiadomości tego autora

"USER" <t...@i...pl> a écrit dans le message de news:
b3f5uv$e4c$...@n...onet.pl...
> Hej,
> Mam pytania dotyczące pieczonego prosiecia i innych zwierząt w takiej
> postaci.
> 1. Chodzi mi o to jak przygotowac mieso i jaki optymalnie powinien byc
aby
> smazyc go nad ogniskiem?
> 2. Jak dlugo trzymac w przyprawach?
> 3. Czy wpierw nalezy upiec calosc w piekarkim piecu?
>
> Nie zaslaniajcie sie, prosze, archiwum bo juz zdazylem poczytac nie tylko
> tam i chcialbym poczytac Wasze opinie i spostrzezenia
> Pozdrawiam
> Piotr
>

To jest pytanie do Aleksandra :-))

Ewcia

--
Niesz !

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

masa migdalowa vel mercepan
bezy salzburskie
pszenica
zupa cebulowa z karmelem-prosba o przepis
[p] orzechowa pasta z tofu - modyfikacja

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »