| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-02-25 07:27:44
Temat: pieczone prosię, itp.....Hej,
Mam pytania dotyczące pieczonego prosiecia i innych zwierząt w takiej
postaci.
1. Chodzi mi o to jak przygotowac mieso i jaki optymalnie powinien byc aby
smazyc go nad ogniskiem?
2. Jak dlugo trzymac w przyprawach?
3. Czy wpierw nalezy upiec calosc w piekarkim piecu?
Nie zaslaniajcie sie, prosze, archiwum bo juz zdazylem poczytac nie tylko
tam i chcialbym poczytac Wasze opinie i spostrzezenia
Pozdrawiam
Piotr
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-02-25 10:35:18
Temat: Re: pieczone prosię, itp.....U nas sie takiego prosiaczka nadziewalo kasza z podrobami - przepisu
niestety nie mam i nastepnie byl pieczony w zaprzyjaznionej piekarni.
Mysle ze kazdy piekarz (no moze prawie) swiadczy takie uslugi.
Na prosiaka z ogniska trzeba by chyba zbyt dlugo czekac..
Tomek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-02-25 11:31:59
Temat: Re: pieczone prosię, itp....."USER" <t...@i...pl> a écrit dans le message de news:
b3f5uv$e4c$...@n...onet.pl...
> Hej,
> Mam pytania dotyczące pieczonego prosiecia i innych zwierząt w takiej
> postaci.
> 1. Chodzi mi o to jak przygotowac mieso i jaki optymalnie powinien byc
aby
> smazyc go nad ogniskiem?
> 2. Jak dlugo trzymac w przyprawach?
> 3. Czy wpierw nalezy upiec calosc w piekarkim piecu?
>
> Nie zaslaniajcie sie, prosze, archiwum bo juz zdazylem poczytac nie tylko
> tam i chcialbym poczytac Wasze opinie i spostrzezenia
> Pozdrawiam
> Piotr
>
To jest pytanie do Aleksandra :-))
Ewcia
--
Niesz !
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |