« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-10-08 10:19:55
Temat: Re: pierogi w środku zielone (i watrobka Joli)
> Myślę, że się nie zawiedziesz, tylko nie dosalaj :) .
--------
Nie dosalam, bo przesalam:) To swieta prawda, paradoks taki. Genetyka mnie
tak zalatwila, sole POTWORNIE duzo, po dziadku to mam. Wiec nie dosalam,
zeby inni tez mogli jesc, potem sobie doprawiam na talerzu i niezmiennie
wywoluje to komentarz: Boze, jak ty tyle MOZESZ...???
A watrobka winogronowa Joli jest suuuper. Pychotka, sosik cudnie maziowaty i
jak pachnie!!!! I na zimno moze byc:))) Podkreslalam z naciskiem, ze to
watrobka Joli i ucalowania masz od nia nakarmionych:)))
Niniejszym spelniam
Gosia
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |