| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-04-01 21:49:38
Temat: pizza i ser:)Witam!
Zadawalam kilka dni temu podobne pytanie co do serow (chodzilo o mieszankie
jakiego plesniowego uzyc). Teraz mam mala zagwostke co do uczty dla
podniebienia. Otoz chce w piatek zrobic pizze i mam ochote na dwie
mozliwosci serowej przykrywki: mozarella, aby sie ciagnelo oraz roquor (czy
rokpol) z jakims twardym, ciagnacym serem. Teraz nastaje problem, bo
chcialabym polaczyc dwie przyjemnosci - mozarelle i roquor. Czy mozna? Jesli
nie, to z jakim serem polecacie mieszanie plesniowego?
I jeszcze mala dygresja.... czy jak moja pizza bedzie czosnkowa, ale czosnek
do farszu, to te sery sie nadaja ? I mniej wiecej jakie nadzienie do czosnku
proponujecie? (posiadam oliwki, papryczki chilli - unowoczesnienie, grzyby
moon - tez moze warto sprobowac experymentowac?)
--
Demona
-----
"Mow do mnie jeszcze..."
Kazimierz Przerwa-Tetmajer
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |