Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia pizza i ser:)

Grupy

Szukaj w grupach

 

pizza i ser:)

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-04-01 21:49:38

Temat: pizza i ser:)
Od: "Demona" <v...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam!
Zadawalam kilka dni temu podobne pytanie co do serow (chodzilo o mieszankie
jakiego plesniowego uzyc). Teraz mam mala zagwostke co do uczty dla
podniebienia. Otoz chce w piatek zrobic pizze i mam ochote na dwie
mozliwosci serowej przykrywki: mozarella, aby sie ciagnelo oraz roquor (czy
rokpol) z jakims twardym, ciagnacym serem. Teraz nastaje problem, bo
chcialabym polaczyc dwie przyjemnosci - mozarelle i roquor. Czy mozna? Jesli
nie, to z jakim serem polecacie mieszanie plesniowego?
I jeszcze mala dygresja.... czy jak moja pizza bedzie czosnkowa, ale czosnek
do farszu, to te sery sie nadaja ? I mniej wiecej jakie nadzienie do czosnku
proponujecie? (posiadam oliwki, papryczki chilli - unowoczesnienie, grzyby
moon - tez moze warto sprobowac experymentowac?)

--
Demona
-----
"Mow do mnie jeszcze..."
Kazimierz Przerwa-Tetmajer


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Szukam przepisów z kuchni indyjskiej
wiosenny obiadek:)
Nowy program TV
[P] babeczki z masa migdalowa - "mazarin"
zbieram przepisy na nalesniki!!!

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »