Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia pomocy! murzynek!

Grupy

Szukaj w grupach

 

pomocy! murzynek!

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-01-25 14:04:47

Temat: pomocy! murzynek!
Od: "ewis" <e...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora

http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis277.html

przepis na murzynek: po co odlać te pół szklanki? pomóżcie, plis, bo masa
już się studzi, a nie mam w domu materiałów na inne ciasto

pozdrawiam,
kasia




› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-01-25 14:16:19

Temat: Re: pomocy! murzynek!
Od: "Kasia S." <k...@N...wp.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "ewis" <e...@i...pl> napisał w wiadomości
news:b0u5h7$cf9$1@news.tpi.pl...
> http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis277.html
>
> przepis na murzynek: po co odlać te pół szklanki? pomóżcie, plis, bo masa
> już się studzi, a nie mam w domu materiałów na inne ciasto
>
> pozdrawiam,
> kasia
>
> na polewe:))
Pozdrawiam, Kasia S.
>
>


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-01-25 14:19:39

Temat: Re: pomocy! murzynek!
Od: "ewis" <e...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora


> > na polewe:))
> Pozdrawiam, Kasia S.

dzięki!!!!
nie wpadłabym na to, bo chciałam dać
polewę czekoladową z torebki

pozdrawiam,
kasia


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-01-25 23:54:54

Temat: Re: pomocy! murzynek!
Od: "Miranka" <a...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora


"ewis" <e...@i...pl> wrote in message news:b0u6d4$jff$1@news.tpi.pl...
> dzięki!!!!
> nie wpadłabym na to, bo chciałam dać
> polewę czekoladową z torebki

Już pewnie za późno na rady, ale...... do tej odlanej "pół szklanki" masy
warto dodać (póki gorąca) łychę stołową prawdziwego masła i zapach rumowy.
Dopiero wtedy polewa jest taka jak trzeba:)
Anka


--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-01-26 05:47:16

Temat: Re: pomocy! murzynek!
Od: "wkn" <w...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Miranka" <a...@m...pl> napisał w wiadomości
news:b0v842$78e$1@news.gazeta.pl...
>
>
> Już pewnie za późno na rady, ale...... do tej odlanej "pół szklanki" masy
> warto dodać (póki gorąca) łychę stołową prawdziwego masła i zapach rumowy.
> Dopiero wtedy polewa jest taka jak trzeba:)
> Anka
>

to zalezy, co sie lubi :) Ja od dziecinstwa zawsze jadlam murzynka z taka
wlasnie prosta polewa ukradziona ciastu, i innej nie lubie na murzynie,
koniec :)

pozdr. porannie

wkn


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-01-26 12:38:23

Temat: Re: pomocy! murzynek!
Od: "Miranka" <a...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora


"wkn" <w...@w...pl> wrote in message news:b0vsrc$49$1@news.tpi.pl...

> to zalezy, co sie lubi :)

Jasne!:))) Ta łycha masła powoduje tylko, że więcej polewy zostaje na
wierzchu, a mniej wsiąka. A zapach? Tu rzeczywiście, co kto lubi :))
Anka
Chyba też zaraz zrobię murzynka. Narobiłyście mi smaku.


--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Co oznacza skrót "dl"
Cebulka [ P ]
Re: kalorie ?
Odp: Doroty w kuchni
CHWALĘ faworki Joli L-L, ale i pytam ;-)

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »