Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia prażona cebula

Grupy

Szukaj w grupach

 

prażona cebula

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2000-11-22 17:29:22

Temat: prażona cebula
Od: "Rafal" <w...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Jak się praży cebulę?
Czy ktoś wie?

pozdrawiam
--
Rafał Czader (po raz pierwszy na grupie)
w...@p...onet.pl
http://republika.pl/wichniak





begin 666 Użytkownik Prywatny.vcf
M0D5'24XZ5D-!4D0-"E9%4E-)3TXZ,BXQ#0I..E!R>7=A=&YY.U6
_>71K;W=N
M:6L-"D9..E6_>71K;W=N:6L@4')Y=V%T;GD-"E)%5CHR,# P,3$R,E0Q-S(Y
0,C%:#0I%3D0Z5D-!4D0-"@``
`
end

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2000-11-30 07:54:30

Temat: Re: prażona cebula
Od: Bogusław Kempny <k...@s...com.pl> szukaj wiadomości tego autora



Rafal wrote:
>
> Jak się praży cebulę?
> Czy ktoś wie?

O jaka cebule prazona Ci chodzi? Taka podpalana do rosolu?
BK

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-05-18 09:18:01

Temat: Re: prażona cebula
Od: s...@p...onet.pl szukaj wiadomości tego autora

>
>
> Rafal wrote:
> >
> > Jak się praży cebulę?
> > Czy ktoś wie?
>
> O jaka cebule prazona Ci chodzi? Taka podpalana do rosolu?
> BK
>
>jemu chodzi o taką prażoną jaką daje się do hamburgerów, hot - dogów itp.
swoją drogą też chciałbym znać przepis na to. pozdrawiam

--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-05-18 10:24:03

Temat: Re: prażona cebula
Od: "Monika Biermann" <m...@g...de> szukaj wiadomości tego autora


<s...@p...onet.pl> schrieb im Newsbeitrag
news:56c3.00000880.40a9d4c9@newsgate.onet.pl...
> >
> >
> > Rafal wrote:
> > >
> > > Jak się praży cebulę?
> > > Czy ktoś wie?
> >
> > O jaka cebule prazona Ci chodzi? Taka podpalana do rosolu?
> > BK
> >
> >jemu chodzi o taką prażoną jaką daje się do hamburgerów, hot - dogów itp.
> swoją drogą też chciałbym znać przepis na to. pozdrawiam
>

Tez sie raz zastanawialismy jak to to sie robi. Znalazlam przepis na takowa
dunska: Cebule pokroic w krazki, obtoczyc w mace i papryce az bedzie
czerwona i nastepnie "sfrytkowac" az bedzie ciemno-zolta, sprawdzac od czasu
do czasu czy jest juz chrupiaca
(http://www.cookingclub.de/rezepte/xlxwxagxalsvvln-0
30601204648.html)

Monika


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Jak udekorowac male przyjecie?
kiedys to bylo
Jak sie robi gyros????
ŚWIĘTA !!!
filety

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »