| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-05-05 09:27:39
Temat: (prośba) Jak zrobić kotlety ze świeżych ościstych, ale zamrożonych ryb?Witajcie.
Jak zrobić kotlety? Mam 2 wersje?
1. Czy najpierw podgotować zamrożone ryby, pozdzierać mięso z ości, zmielić?
Doprawić i usmażyć kotlety?
2. Czy rozmrozić ryby, zmielić całe (oczywiście już mam oczyszczone), doprawić
i usmażyć?
Kompletnie nie mam pojęcia, a zostałam obradowana 10kg leszcza i 5 kg śledzia.
Muszę zwolnić miejsce w zamrażarce!!!
Proszę Was o pomoc.
Pozdrawiam
janet
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |