| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-12-07 12:38:23
Temat: Re: przyczyna zakalca?/Przepis na ciasto znowu
Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@w...net> napisał w wiadomości
news:3C0FB85F.90B619C3@west.net...
> Nie wiem, dlaczego wam sie robi zakalec. Mnie sie nigdy nie zrobil.
Przeanalizowałam dokładnie cały przepis i wychodzi mi, że jedyne co się nie
zgaadzało to banany, one nie były czarne i obślizgłe, były lekko przejrzałe.
Więc może to jet przyczyna;)
Pozdrawiam,
Monika
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-12-07 14:39:08
Temat: Re: przyczyna zakalca?> w wyniuku calej tej dyskusji zebralam sie i upieklam, wedlug przepisu,
> placek bananowy :) wyszedl WYSMIENITY
> pozdrawiam, Agnieszka
>
>
> Ja też wczoraj upiekłam, wyszedł jak należy, brązowy i pachnący i wilgotny i
prawie go nie ma..
A zakalec jest tajemniczy: razu pewnego piekłam ciasto w dwu identycznych
foremkach ( aluminiowe jednorazówki keksówki, nbardzo je lubie). Jedno
mieszanie w misce, obok siebie w piekarniku i w jednej foremce btł zakalec, a w
drugiej nie. Macie jakiś pomysł? Pozdrawiam niezkalcowato Qd
>
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |