Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia przyczyna zakalca?

Grupy

Szukaj w grupach

 

przyczyna zakalca?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-12-07 12:38:23

Temat: Re: przyczyna zakalca?/Przepis na ciasto znowu
Od: "Monika" <m...@a...net> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@w...net> napisał w wiadomości
news:3C0FB85F.90B619C3@west.net...
> Nie wiem, dlaczego wam sie robi zakalec. Mnie sie nigdy nie zrobil.

Przeanalizowałam dokładnie cały przepis i wychodzi mi, że jedyne co się nie
zgaadzało to banany, one nie były czarne i obślizgłe, były lekko przejrzałe.
Więc może to jet przyczyna;)
Pozdrawiam,
Monika


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-12-07 14:39:08

Temat: Re: przyczyna zakalca?
Od: <k...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

> w wyniuku calej tej dyskusji zebralam sie i upieklam, wedlug przepisu,
> placek bananowy :) wyszedl WYSMIENITY
> pozdrawiam, Agnieszka
>
>
> Ja też wczoraj upiekłam, wyszedł jak należy, brązowy i pachnący i wilgotny i
prawie go nie ma..
A zakalec jest tajemniczy: razu pewnego piekłam ciasto w dwu identycznych
foremkach ( aluminiowe jednorazówki keksówki, nbardzo je lubie). Jedno
mieszanie w misce, obok siebie w piekarniku i w jednej foremce btł zakalec, a w
drugiej nie. Macie jakiś pomysł? Pozdrawiam niezkalcowato Qd
>


--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . 2 . [ 3 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

a może ktoś ma ochotę na sos do wątróbki...
Przeglądam szufladę i sałatka z soczewicy i granatów
Wrazliwi nie czytac !!! raczej OT choc "kulinarne"
Pomysł Pani Gesslerowej
Pierniczki Evvy

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »