Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia re olej

Grupy

Szukaj w grupach

 

re olej

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-12-17 18:46:27

Temat: re olej
Od: r...@p...fm (Roman MAŁY Kownacki) szukaj wiadomości tego autora

Prawda jest taka ze kazdy olej da sie przypalic, jest pare dobrych jak juz
wymieniany bartek, kujawski ( polecam) swiatnie sie sprawdza na wysokie
temperatury i do frytownicy. Najlepiej z pierwszego tloczenia.

--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

jak zakwas na barszczyk wigilijny
jaka śmietana ?
re cos fajnego z kurczaka
Strucla-krucha
Strucla-krucha

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »