Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia schaboszczak po prowansalsku a'la Dajczak

Grupy

Szukaj w grupach

 

schaboszczak po prowansalsku a'la Dajczak

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2005-04-22 10:50:35

Temat: Re: schaboszczak po prowansalsku a'la Dajczak
Od: "Hania " <v...@W...gazeta.pl> szukaj wiadomości tego autora

flower <f...@w...pl> napisał(a):

> Ze się tak wtrącę: co ma piernik do wiatraka? Po co cytujesz kogoś z innej
> grupy którą czytujesz? Kogo to obchodzi..?
> Jak ci coś nie pasuje w tym co zacytowałeś, to na tamtej grupie odpowiedz. A
> tak jesteś po prostu żałosny.
>
zalosny, jak zalosnyu, ale jak podjarany! he, he, i pewnie teraz od biurka
nawet po kanapke nie wstanie, ROTFL. luoboziu, wysyp frustratow jest wiekszy,
niz truskawek w czerwcu, ja chce truskawki!

Hania

--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2005-04-22 10:55:22

Temat: Re: schaboszczak po prowansalsku a'la Dajczak
Od: "tutek" <k...@z...07> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Hania " <v...@W...gazeta.pl> napisał w wiadomości
> >
> zalosny, jak zalosnyu, ale jak podjarany! he, he, i pewnie teraz od biurka
> nawet po kanapke nie wstanie, ROTFL. luoboziu, wysyp frustratow jest
wiekszy,
> niz truskawek w czerwcu, ja chce truskawki!
>
Idź w swoją stronę... najlepiej pod to biurko.
t.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2005-04-22 11:01:44

Temat: Re: schaboszczak po prowansalsku a'la Dajczak
Od: "Hania " <v...@W...gazeta.pl> szukaj wiadomości tego autora

tutek <k...@z...07> napisał(a):
> Idź w swoją stronę... najlepiej pod to biurko.

alez ja jestem po swojej stronie. A odnosnie Twoich pomyslow - to mozesz mnie
wyreczyc.
BTW - panowie, o co Wam chodzi, az tak wam zle w zyciu? Zaiste, smutne...

Zdrowki
hania

--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2005-04-22 11:12:38

Temat: Re: schaboszczak po prowansalsku a'la Dajczak
Od: "JerzyN" <N0,007,SPAM@megapolis.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "Hania " <v...@W...gazeta.pl>
> JerzyN <N0,007,SPAM@megapolis.pl> napisał(a):
> > > Bardzo niesmakowite
> > To lepsze?
> >
http://niusy.onet.pl/niusy.html?t=artykul&group=pl.s
oc.seks.moderowana&a
> > id=29971529
> hmm, az tak Cie zafrapowalam,

TY? bynajmniej, jedynie twoje poglądy.

> ze mnie w guglasz szukasz? mile :)

Lubię wiedzieć kim jest KTOŚ co innych ocenia.
A dlaczego to "miłe :)"?

> a Tobie sie pewnie goraco zrobilo, jak sobie czytasz, LOL

Niby czemu miałoby mi się gorąco zrobić?
--
Pozdrawiam, Jerzy
---
Samo życie wymyśla najlepsze gagi.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2005-04-22 11:28:23

Temat: Re: schaboszczak po prowansalsku a'la Dajczak
Od: "Hania " <v...@W...gazeta.pl> szukaj wiadomości tego autora

JerzyN <N0,007,SPAM@megapolis.pl> napisał(a):

> http://niusy.onet.pl/niusy.html?t=artykul&group=pl.s
oc.seks.moderowana&a
> > > id=29971529
> > hmm, az tak Cie zafrapowalam,
>
> TY? bynajmniej, jedynie twoje poglądy.

no coż, nic bardziej mojego... BTW - skoro wytropiłeś na PSSM i moje poglady
tak Cie frapuja, to czemu tam nie odpowiedziales? Wiesz, o ile jedzenie
dodaje seksowi pikanterii, to juz seks jedzeniu - troszke mniej, a juz
schaboszczak jest tu chyba antyprzykladem ;-))

> > ze mnie w guglasz szukasz? mile :)
>
> Lubię wiedzieć kim jest KTOŚ co innych ocenia.

Nie sadzisz, ze Twoje zapatrywania na moje poglady malo moga obchodzic osoby
dywagujace tu na tematy zwiazane z deska do krojenia i cytrynowym pieprzem?

> A dlaczego to "miłe :)"?
NTG - sugeruje PSPsychologia

> > a Tobie sie pewnie goraco zrobilo, jak sobie czytasz, LOL
>
> Niby czemu miałoby mi się gorąco zrobić?
Reakcja na docierajace bodzce po prostu, a widze, ze wzbudzaja
zainteresowanie.

Pozdrawiam,
Hania
> --
> Pozdrawiam, Jerzy
> ---
> Samo życie wymyśla najlepsze gagi.
>


--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2005-04-22 11:31:52

Temat: Re: schaboszczak po prowansalsku a'la Dajczak
Od: "Margola" <m...@s...precz.kafeteria.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "Hania " <v...@W...gazeta.pl> napisał w wiadomości
news:d4an4n$ie0$1@inews.gazeta.pl...
>>
>> Niby czemu miałoby mi się gorąco zrobić?
> Reakcja na docierajace bodzce po prostu, a widze, ze wzbudzaja
> zainteresowanie.

Na mój gust, to w Jerzym wzbudziły te bodźce niesmak, a od niesmaku się
gorąco nie robi. Ale może dajcie se już siana i podyskutujcie o seksie w
grupach o tej tematyce, albo wskoczcie na pl.rec.kuchnia.wycieczki.osobiste
.

Margola Prostująca i Abstrahująca Od Poglądów :)


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2005-04-22 11:42:45

Temat: Re: schaboszczak po prowansalsku a'la Dajczak
Od: "JerzyN" <N0,007,SPAM@megapolis.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "Hania " <v...@W...gazeta.pl>
> JerzyN <N0,007,SPAM@megapolis.pl> napisał(a):
> >
http://niusy.onet.pl/niusy.html?t=artykul&group=pl.s
oc.seks.moderowana&a
> > > > id=29971529
> > > hmm, az tak Cie zafrapowalam,
> > TY? bynajmniej, jedynie twoje poglądy.
>
> no coż, nic bardziej mojego... BTW - skoro wytropiłeś na PSSM i moje
poglady
> tak Cie frapuja, to czemu tam nie odpowiedziales?

Bo mnie nie frapują.

> Wiesz, o ile jedzenie dodaje seksowi pikanterii,
> to juz seks jedzeniu - [...]

To ty zaczęłaś tu mówic o seksie.

[...]
> Reakcja na docierajace bodzce po prostu, a widze, ze wzbudzaja
> zainteresowanie.

Mylisz się, nawet cię nie widziałem.
--
Pozdrawiam, Jerzy

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2005-04-22 12:01:29

Temat: Re: schaboszczak po prowansalsku a'la Dajczak
Od: "dżong" <z...@x...px> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Hania " <v...@W...gazeta.pl> napisał w wiadomości
news:d4alio$a0d$1@inews.gazeta.pl...
> tutek <k...@z...07> napisał(a):
>> Idź w swoją stronę... najlepiej pod to biurko.
>
> alez ja jestem po swojej stronie.
Ja nie mam żadnej strony Haniu. Nie jestem przeciwko komuś i nie jestem za.
Nie szukam też popleczników.
>A odnosnie Twoich pomyslow - to mozesz mnie wyreczyc.
Ja mam do tego takie podejście - nie zamierzam być tak jak Jerzy N.
komentatorem ludzkich upodobań w tym jakże delikatnym obszarze. Byłem
ciekawy, co odpowiesz. W tajemnicy mogę Ci powiedzieć, że Jerzy N. wygląda
jak pewien polityk "radiowy". Do jego biura, to bym nawet nie wszedł.
Pozdrawiam
tidi

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2005-04-22 12:03:17

Temat: Re: schaboszczak po prowansalsku a'la Dajczak
Od: "dżong" <z...@x...px> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Margola" <m...@s...precz.kafeteria.pl> napisał w wiadomości
news:d4ank9
>
> Na mój gust, to w Jerzym wzbudziły te bodźce niesmak, a od niesmaku się
> gorąco nie robi.
Jerzy N, to znany tu ESTETA, większym jest Władyś. Obaj są zimni.

tidi

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2005-04-22 12:05:04

Temat: Re: schaboszczak po prowansalsku a'la Dajczak
Od: "dżong" <z...@x...px> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "JerzyN" <N0,007,SPAM@megapolis.pl> napisał w wiadomości
news:d4ap9r$786$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> To ty zaczęłaś tu mówic o seksie.
>
> [...]
>> Reakcja na docierajace bodzce po prostu, a widze, ze wzbudzaja
>> zainteresowanie.
>
> Mylisz się, nawet cię nie widziałem.
>
Wyraźnie jednak chciałbyś zobaczyć... :D
tidi

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 ... 3 . [ 4 ] . 5 . 6


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

granulat sojowy
Constar - podobno jakas afera... ma ktos jakies linki?
sosy z mleczkiem kokosowym
dylemat wędliniarski
Słowo na niedziel

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »