| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-04-11 11:10:21
Temat: schabowy z kostką - pomóżciejak to usmażyć, aby było wporzo?
a.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-04-11 11:21:25
Temat: Re: schabowy z kostką - pomóżcieandrzej <a...@o...pl> napisał(a):
> jak to usmażyć, aby było wporzo?
>
> a.
>
google Twoim przyjacielem :-)
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-04-11 11:34:33
Temat: Re: schabowy z kostką - pomóżcie
"andrzej" <a...@o...pl> wrote in message
news:e1g2q9$c0q$1@atlantis.news.tpi.pl...
> jak to usmażyć, aby było wporzo?
>
> a.
Sponiewierać posypane solą, pieprzem, czosnkiem i innymi przyprawami -
według uznania -młotkiem i panierką i usmażyć na wolnym ogniu z obu stron...
Można kość wytrybować (i tak ja bym zrobił) i użyć jej (ich) jako bazy do
dowolnej zupy.
Kotletów zbyt mocno nie zbijać, na dobrą sprawę wystarczy na krzyż tylną
stroną noża, na dodatek zbyt cienkie kotlety tracą na smaku.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2006-04-14 20:04:14
Temat: Re: schabowy z kostką - pomóżcieandrzej napisał(a):
> jak to usmażyć, aby było wporzo?
Było wałkowane piętnaście razy.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |