| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-10-07 18:31:41
Temat: selery
w koncu sie zebralam i napisze wam cos pysznego (przepis na cos pysznego)
seler - taki w bulwach - obrac i pokroic na plasterki ok. 1/2 cm
usmazyc wczesniej maczajac w jajku i bulce tartej
haj juz beda te plastry zlotego koloru, ulozyc w naczyniu i posypac
pokrojona celbula w plastrach
calosc zalac sosem vinaegrette (tak sie to pisze?)
musi w tym sosie byc zanurzone
poczekac jeden dzien co by sie przegryzlo
potem jest pycha i nie do rozpoznania ze to selery
nie wiem tylko czy ma jakas nazwe bo u znajomych podpatrzylam (ciekawska...)
smacznego kaska zyczy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-10-08 01:18:16
Temat: Re: seleryFrom: "KaskA" <k...@t...pl>
> poczekac jeden dzien co by sie przegryzlo
> potem jest pycha i nie do rozpoznania ze to selery
> nie wiem tylko czy ma jakas nazwe bo u znajomych podpatrzylam (ciekawska...)
> smacznego kaska zyczy
>
a jak toto smakuje?
barbara
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-10-08 15:11:31
Temat: Odp: selerywlasnie..... nie potrafie opisac
ale pysznie
zupelnie nie jak seler
kolezanka przyniosla je kiedys do pracy
zniknely bardzo szybko
kaska
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |