| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-10-30 09:19:43
Temat: Re: spaghetti - jest troche textu
> dzieki:) nie omieszkam sprawdzic jak najszybciej:)
> -----------
> LYLITH
Jesteś spokrewniona z "tą" Lilith ??? ;)
ostry
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-10-30 09:20:26
Temat: Re: spaghetti - jest troche textu> Robilem wczoraj spaghetti a'la ja i nawet bylo spoko. To zasylam
przepisik.
> I jeszcze jedno proporcje wg gustu.
Czyli typowe śmieciowe żarcie - dobre, szybkie :)
ostry
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-10-30 09:27:41
Temat: Re: spaghetti - jest troche textu
>
> Jesteś spokrewniona z "tą" Lilith ??? ;)
>
> ostry
>
oczywiscie;)
lylith
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-10-30 10:33:51
Temat: Re: spaghetti - jest troche textu> oczywiscie;)
To powiedz w końcu jak to było - kto był pierwszy - ty czy Ewa ?:)))
ostry
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-10-30 17:39:42
Temat: Re: spaghetti - jest troche textuto ze szybkie to plus, a skoro dobre to chyba o to chodzi. Ale czemu
śmieciowe to probowalismy w 6-u w akademiku odgadnac i za cholere nie wiemy.
pozdr
Popi
Użytkownik "ostry" <o...@e...com.pl> napisał w wiadomości
news:8tjasi$2dp$1@flis.man.torun.pl...
> > Robilem wczoraj spaghetti a'la ja i nawet bylo spoko. To zasylam
> przepisik.
> > I jeszcze jedno proporcje wg gustu.
>
> Czyli typowe śmieciowe żarcie - dobre, szybkie :)
>
> ostry
>
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-10-30 18:02:23
Temat: Re: spaghetti - jest troche textumoim skromnym zdaniem zadaniem sosu sojowego jest zmienienie smaku makaronu.
Sprobuj np. przy gotowaniu ryzu dodac kostke bulionowa albo sos sojowy -
calkiem inny smak.
A co do ilosci osob to trudno mi powiedziec (impreza byla troche zakrapiana
i nie pamietam kto sobie nakladal a kto nie !). Ale robilem to juz 2 razy i
calkiem mi smakowalo.
1 kg pieczarek dlatego ze je b.lubie, uwazam ze im wiecej tym lepiej.
Mam wielka prosbe jak to zrobisz to walnij do mnie emilka - wszelkie slowa
krytyki + co bys zmienil lub dodal (wszelkie modyfikacje) oraz jakby sie ten
przepis pojawil na stronce to tez napisz.
f...@k...net.pl
serdecznie pozdrawiam
Slawek "POPI" Popek
Użytkownik <b...@t...pl> napisał w wiadomości
news:8ti5g5$sak$1@news.tpi.pl...
> > Podczas gotowania makaronu do wody dodajemy okolo 6 lyzek
> stolowych sosu
> > sojowego, oczywiscie wode solimy i dodajemy troche oleju,
> mozna tez dac
> Myślę że zadaniem oleju sojowego w gotującej się wodzie
> jest kwesta nie dopuszczenia do sklejania się samego
> makaronu.... ale po co tak dużo tego oleju ? Nie wystarczy
> tylko 1-2 łyżki oleju ?.
>
> Nie podajesz na jaką ilość makaronu (na jaką ilość osób)
> ale widząc że proponujesz AŻ 1 kg pieczarek to podejrzewam
> że sos uzyskany z tych składników wystarczy dla 8 osób ?
>
> Produkty zostały optymalnie dobrane przez Ciebie, żaden ze
> składników nie wyklucza innego. Dzięki. Będziemy probować i
> fotografować.
> --
> Pozdrawiam - Ryszard Balawajder
> www.makaron.pl - www.makaron.ws - www.makaron.it
> [Serwis Makaron - jedyny polski serwis... makaronowy]
>
>
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-10-31 07:25:09
Temat: Re: spaghetti - jest troche textu> To powiedz w końcu jak to było - kto był pierwszy - ty czy Ewa ?:)))
Nie spodziewalam sie po mlodym czlowieku takich wiadomosci :-)))))))
--
Moja poczta jest zawsze ze mną - e-mail przez WWW - http://rubikon.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-10-31 07:46:25
Temat: Re: spaghetti - jest troche textu> to ze szybkie to plus, a skoro dobre to chyba o to chodzi. Ale czemu
> śmieciowe to probowalismy w 6-u w akademiku odgadnac i za cholere nie
wiemy.
W żadnym razie nie miałem zamiaru urazić Twojego dania - w ten sposób
nazywam potrawę o bliżej nieokreślonym składzie, szybkie w przygotowaniu,
smaczne i odbiegające od fast foodów ;)
ostry
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-10-31 07:56:16
Temat: Re: spaghetti - jest troche textu> Nie spodziewalam sie po mlodym czlowieku takich wiadomosci :-)))))))
A tam zaraz młodym :)))
W końcu jest to obecnie "wiedza" ogólnie dostępna ;)
ostry
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-10-31 08:22:16
Temat: Re: spaghetti - jest troche textu> W końcu jest to obecnie "wiedza" ogólnie dostępna ;)
Tak, ale nie kazdy chce ja przyswajac. A zeby nie bylo, ze nie ta
grupa, to moze powtorzysz przepis na "schabik ostrego". Sklad grupy
zmienil sie od czasu, kiedy go podawales. Ja rozpowszechnilam twoj
przepis i robi furore wsrod moich nie internetowych znajomych. Mam
nadzieje, ze masz mi za zle, ze udostepniam twoje pomysly. Za kazdym
razem podkreslam kto jest autorem tego przysmaku.
--
Nie klikaj! Możesz dostawać SMS-y! http://rubikon.pl/rubikon/oferta/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |