Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia sucha pieczeń

Grupy

Szukaj w grupach

 

sucha pieczeń

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 14


« poprzedni wątek następny wątek »

11. Data: 2005-05-19 14:57:08

Temat: Re: sucha pieczeń
Od: "JerzyN" <007_usuń_to@megapolis.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
> Szynka nie nadaje sie na pieczen.

Dlaczego?
pozdr. Jerzy

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


12. Data: 2005-05-19 22:20:40

Temat: Re: sucha pieczeń
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> szukaj wiadomości tego autora


Le jeudi 19 mai 2005 ŕ 16:57:08, dans <d6i9ou$in7$1@nemesis.news.tpi.pl> vous
écriviez :

> Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
>> Szynka nie nadaje sie na pieczen.

> Dlaczego?

Bo za sucha.

Nie ma sensu piec czegos co nie ma ni tluszczu nie wody (ahem...)
dluugo. A z szynka i ze schabem (niedawny watek) nie mozna inaczej.

No, konstruktywna propozycja : szynke ugotowac w rosole, *zrusztowac*
w ostatniej chwili.
:)


Ewcia


--
Niesz

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


13. Data: 2005-05-20 09:31:50

Temat: Re: sucha pieczeń
Od: "Minotaur" <k...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

szynka nadaje sie , jak za sucha to mozna naszpikowac sloninka :)
\
Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisał w wiadomości
news:1432175511$20050520002040@ewcia.kloups...
>
> Le jeudi 19 mai 2005 ŕ 16:57:08, dans <d6i9ou$in7$1@nemesis.news.tpi.pl>
> vous écriviez :
>
>> Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
>>> Szynka nie nadaje sie na pieczen.
>
>> Dlaczego?
>
> Bo za sucha.
>
> Nie ma sensu piec czegos co nie ma ni tluszczu nie wody (ahem...)
> dluugo. A z szynka i ze schabem (niedawny watek) nie mozna inaczej.
>
> No, konstruktywna propozycja : szynke ugotowac w rosole, *zrusztowac*
> w ostatniej chwili.
> :)
>
>
> Ewcia
>
>
> --
> Niesz
>


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


14. Data: 2005-05-21 21:10:32

Temat: Re: sucha pieczeń
Od: "JerzyN" <007_usuń_to@megapolis.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
>> Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
>>> Szynka nie nadaje sie na pieczen.
>
>> Dlaczego?
>
> Bo za sucha.
>
> Nie ma sensu piec czegos co nie ma ni tluszczu nie wody (ahem...)
> dluugo. A z szynka i ze schabem (niedawny watek) nie mozna inaczej.
>
> No, konstruktywna propozycja : szynke ugotowac w rosole, *zrusztowac*
> w ostatniej chwili.
> :)

Już się pojawiają szynki ze świń starego typu gdzie tłuszczu bywało do
30%.
pozdr. Jerzy

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

zapytanie
tatarak
Zapomniałem proszku do pieczenia
Pietruszanka :)
Archiwum- pilne

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »