| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinternet.pl! nemesis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Minotaur" <k...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: sucha pieczeń Date: Fri, 20 May 2005 11:31:50 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 31 Message-ID: <d6kb3b$d8p$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <d60feb$pp7$1@proxy.provider.pl> <8304117125$20050513222228@ewcia.kloups> <d6i9ou$in7$1@nemesis.news.tpi.pl> <1432175511$20050520002040@ewcia.kloups> NNTP-Posting-Host: xv10.internetdsl.tpnet.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1116581803 13593 80.55.229.10 (20 May 2005 09:36:43 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 20 May 2005 09:36:43 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-RFC2646: Format=Flowed; Original Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:239914 Ukryj nagłówki szynka nadaje sie , jak za sucha to mozna naszpikowac sloninka :) | |
Zobacz także