| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-05-09 08:04:12
Temat: sucha ryba - pytanie Zrobiłam niedawno rybę zapiekaną z ziemniakami w naczyniu
zaroodpornym (to był filet z mintaja albo z morszczuka, przedtem go
odmroziłam i potrzymałam chwile w soku z cytryny). Wyszła taka
wysuszona. Przedtem, jak robiłam rybę zapiekaną, to wsadzałam do
naczynia nierozmrożonego fileta, ale się parę tygodni temu na tym
naciełam, bo wyjęłam z piekarnika surowa, jeszcze zimną rybę. No i na
obiad trzeba było poczekać...
Pozdrawiam
Ania
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-05-09 09:17:58
Temat: Re: sucha ryba - pytanie> Zrobiłam niedawno rybę zapiekaną z ziemniakami w naczyniu
> zaroodpornym (to był filet z mintaja albo z morszczuka, przedtem go
> odmroziłam i potrzymałam chwile w soku z cytryny). Wyszła taka
> wysuszona. Przedtem, jak robiłam rybę zapiekaną, to wsadzałam do
> naczynia nierozmrożonego fileta, ale się parę tygodni temu na tym
> naciełam, bo wyjęłam z piekarnika surowa, jeszcze zimną rybę. No i na
> obiad trzeba było poczekać...
nie bardzo widac to pytanie :))
ja, zeby ryba nie byla sucha, to podczas pieczenia wlewam na dno naczynia
zaroodpornego nieco wody (bardzo nieduzo). Pomaga. Nie jest sucha.
Mapetka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |