Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia sucha ryba - pytanie

Grupy

Szukaj w grupach

 

sucha ryba - pytanie

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-05-09 08:04:12

Temat: sucha ryba - pytanie
Od: domańczak <d...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Zrobiłam niedawno rybę zapiekaną z ziemniakami w naczyniu
zaroodpornym (to był filet z mintaja albo z morszczuka, przedtem go
odmroziłam i potrzymałam chwile w soku z cytryny). Wyszła taka
wysuszona. Przedtem, jak robiłam rybę zapiekaną, to wsadzałam do
naczynia nierozmrożonego fileta, ale się parę tygodni temu na tym
naciełam, bo wyjęłam z piekarnika surowa, jeszcze zimną rybę. No i na
obiad trzeba było poczekać...

Pozdrawiam
Ania

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-05-09 09:17:58

Temat: Re: sucha ryba - pytanie
Od: "Mapet\(ka\)" <l...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

> Zrobiłam niedawno rybę zapiekaną z ziemniakami w naczyniu
> zaroodpornym (to był filet z mintaja albo z morszczuka, przedtem go
> odmroziłam i potrzymałam chwile w soku z cytryny). Wyszła taka
> wysuszona. Przedtem, jak robiłam rybę zapiekaną, to wsadzałam do
> naczynia nierozmrożonego fileta, ale się parę tygodni temu na tym
> naciełam, bo wyjęłam z piekarnika surowa, jeszcze zimną rybę. No i na
> obiad trzeba było poczekać...

nie bardzo widac to pytanie :))
ja, zeby ryba nie byla sucha, to podczas pieczenia wlewam na dno naczynia
zaroodpornego nieco wody (bardzo nieduzo). Pomaga. Nie jest sucha.
Mapetka


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

stare mieso (długie)
zaeksperymentowalam salatke (P)
ser w zalewie
Ciasto na zimno (czyli ciasto na lato) P
Elektryczny grill

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »