Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia sushi

Grupy

Szukaj w grupach

 

sushi

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2000-04-20 21:46:37

Temat: Re: SUSHI !!!
Od: Konrad Brywczyński <b...@w...pdi.net> szukaj wiadomości tego autora


Slavek <s...@u...net> wrote in message news:38FF1BBD.D830381F@usa.net...
| Jesli interesuja Was robienie "sushi" to posiadam anglojezyczna file na
| ten temat.
| Nie mam jej ochoty tlumaczyc " na nasze", ale bede pomocny w sprawach
| "technicznych".
| Tak, ze jesli kogos to interesuje to moge wyslac. File jest w formacie
| Word 2000.

Wrzuć mi - proszę - na skrzynkę. Może mam go umieścić na stronie?
Chyba byłoby też warto zapisać go w jakimś zjadliwszym formacie.
Np. RTF.

--
Konrad J. Brywczyński "Mijaj zdrów
b...@w...pdi.net Otwarte okna"
www.kjb.w.pl John Irving
UIN:27412398 Hotel New Hampshire

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2000-04-22 00:39:34

Temat: Re: SUSHI !!!
Od: "hmmm" <k...@p...com> szukaj wiadomości tego autora

Slavek <s...@u...net> napisal:
> Jesli interesuja Was robienie "sushi" to posiadam anglojezyczna file na
> ten temat.
(ciach!)

oj tak, tak, uśmiecham się od ucha do ucha i proszę ślicznie, pogryzając
właśnie fantastyczne, acz piekielnie drogie tekkamaki:))

hmmm


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-04-22 03:31:57

Temat: Re: SUSHI !!!
Od: e...@a...com (Evajp) szukaj wiadomości tego autora

>
>oj tak, tak, uśmiecham się od ucha do ucha i proszę ślicznie, pogryzając
>właśnie fantastyczne, acz piekielnie drogie tekkamaki:))
>
>hmmm

ciekawe czemu one sa az tak piekielnie drogie. Tekka Maki to jest inczej tuna
roll, rozumiemiem ze drogie moga byc Temaki, ktore wymagaja wiecej pracy i
indywidualnego zwijania, czy nawet unagi, ktore sa zrobione z wegorza a wiec
mniej spotykanej i drozszej ryby, lub hotategai, rowniez z drozeszego scallop,
ale tuna nie jest az tak piekielnie droga.


<eva>
"Some days you're the dog; Some days you're the hydrant."

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-04-23 16:13:29

Temat: Re: SUSHI !!!
Od: "Slavek S." <s...@h...com> szukaj wiadomości tego autora

Ella Szeremetti wrote:
>
> Czy moge sie "usmiechnac"?
> Z gory dziekuje!
> Wesolego Alleluja!
>
> Ella Szeremetti
>
> ----- Original Message -----
> From: Slavek <s...@u...net>
> To: <p...@n...pl>
> Sent: Thursday, April 20, 2000 5:01 PM
> Subject: Re: SUSHI !!!
>
> > Jesli interesuja Was robienie "sushi" to posiadam anglojezyczna file na
> > ten temat.
> > Nie mam jej ochoty tlumaczyc " na nasze", ale bede pomocny w sprawach
> > "technicznych".
> > Tak, ze jesli kogos to interesuje to moge wyslac. File jest w formacie
> > Word 2000.
> >
> > pozdrawiam,
> >
> > Slav
> >
> >
> >
> >
>
> --
> Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
> http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/

Ella
Twoj email adres jest zly.

Slav

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-04-23 21:52:40

Temat: Re: SUSHI !!!
Od: sadyl <s...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Konrad Brywczyński wrote:

> Wrzuć mi - proszę - na skrzynkę. Może mam go umieścić na stronie?
> Chyba byłoby też warto zapisać go w jakimś zjadliwszym formacie.
> Np. RTF.
>
a moze TXT ?

cóż prostszego?

saDYL

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-04-24 09:38:45

Temat: Re: SUSHI !!!
Od: "hmmm" <k...@p...com> szukaj wiadomości tego autora


Evajp <e...@a...com> napisala a'propos tekkamaki:
> ciekawe czemu one sa az tak piekielnie drogie. Tekka Maki to jest inczej
tuna
> roll, rozumiemiem ze drogie moga byc Temaki, ktore wymagaja wiecej pracy i
> indywidualnego zwijania, czy nawet unagi, ktore sa zrobione z wegorza a
wiec
> mniej spotykanej i drozszej ryby, lub hotategai, rowniez z drozeszego
scallop,
> ale tuna nie jest az tak piekielnie droga.

tak, tak, skladniki pewnie nie sa drogie, ale z racji nieposiadania przeze
mnie przepisu i tychze skladnikow, raczylam sie Tekkamaki nabytymi w
restauracji, a japonskie restauracje w naszym kraju do tanich nie naleza...
dlatego prosilam o materialy na temat sushi (ktore juz dostalam, i za ktore
serdecznie dziekuje) - bede robic sobie sama... :))

hmmm


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-04-25 14:23:19

Temat: Re: SUSHI !!!
Od: e...@l...pdi.net (Ella Szeremetti) szukaj wiadomości tego autora


----- Original Message -----
From: Slavek S. <s...@h...com>
To: <p...@n...pl>
Sent: Sunday, April 23, 2000 6:13 PM
Subject: Re: SUSHI !!!


> Ella Szeremetti wrote:
> >
> > Czy moge sie "usmiechnac"?
> > Z gory dziekuje!
> > Wesolego Alleluja!
> >
> > Ella Szeremetti
> >
> > ----- Original Message -----
> > From: Slavek <s...@u...net>
> > To: <p...@n...pl>
> > Sent: Thursday, April 20, 2000 5:01 PM
> > Subject: Re: SUSHI !!!
> >
> > > Jesli interesuja Was robienie "sushi" to posiadam anglojezyczna file
na
> > > ten temat.
> > > Nie mam jej ochoty tlumaczyc " na nasze", ale bede pomocny w sprawach
> > > "technicznych".
> > > Tak, ze jesli kogos to interesuje to moge wyslac. File jest w formacie
> > > Word 2000.
> > >
> > > pozdrawiam,
> > >
> > > Slav

> > --
> > Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
> > http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
>
> Ella
> Twoj email adres jest zly.
>
> Slav


O! Podam go moze jeszcze raz:
e...@l...pdi.net

Mozesz jeszcze raz sprobowac?
Zostalo mi kilka platow jeszcze, a jtro akurat mam goscia, ktoremu
chcialabym to zaserwowac!
Z gory serdecznie dziekuje i przepraszam za klopot!
Pozdrowienia
Ella

--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-04-25 15:36:16

Temat: Re: SUSHI !!!
Od: Konrad Brywczyński <b...@w...pdi.net> szukaj wiadomości tego autora


sadyl <s...@p...onet.pl> wrote in message
news:3919D925.6A8D41E6@poczta.onet.pl...
| Konrad Brywczyński wrote:
|
| > Wrzuć mi - proszę - na skrzynkę. Może mam go umieścić na stronie?
| > Chyba byłoby też warto zapisać go w jakimś zjadliwszym formacie.
| > Np. RTF.
| >
| a moze TXT ?
|
| cóż prostszego?

Mam już ten plik. Myślę, że formie txt sporo stracić może, a format
rtf jest niemal uniwersalny (chyba nawet na macu da się go przeczytać).
Ewentualnie może być html.

Tylko w tym miejscu pytanie do Slavka, czy mi wolno? Jeśli tak, to
jeszcze dziś/jutro zrobię upload i będzie można chętnym podać adresik.

Pozdrawiam,

--
Konrad J. Brywczyński "Mijaj zdrów
b...@w...pdi.net Otwarte okna"
www.kjb.w.pl John Irving
UIN:27412398 Hotel New Hampshire

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-04-26 06:35:07

Temat: Re: SUSHI !!!
Od: e...@p...com (Mariusz Marczak) szukaj wiadomości tego autora

On Thu, 20 Apr 2000 11:01:18 -0400, Slavek <s...@u...net> wrote:

>Jesli interesuja Was robienie "sushi" to posiadam anglojezyczna file na
>ten temat.
>Nie mam jej ochoty tlumaczyc " na nasze", ale bede pomocny w sprawach
>"technicznych".
>Tak, ze jesli kogos to interesuje to moge wyslac. File jest w formacie
>Word 2000.
Milo mi poinformowac, ze dzieki uprzejmosci Kolegi Slav umiescilem ww.
plik w formacie RTF pod adresem:
http://www.kuchnia.3miasto.pl/sushi.zip


Smacznego

Mariusz Marczak
Merlin

http://www.kuchnia.3miasto.pl "Wirtualna Kuchnia Polska"
(było: http://friko3.onet.pl/el/kuchnia "Wirtualna Kuchnia Polska")
http://ebowo.vc.pl Kanal IRC #EBowo

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-06-28 14:16:59

Temat: Re: SUSHI !!!
Od: e...@p...com (Mariusz Marczak) szukaj wiadomości tego autora

On Thu, 20 Apr 2000 11:01:18 -0400, Slavek <s...@u...net> wrote:

>Jesli interesuja Was robienie "sushi" to posiadam anglojezyczna file na
>ten temat.
>Nie mam jej ochoty tlumaczyc " na nasze", ale bede pomocny w sprawach
>"technicznych".
>Tak, ze jesli kogos to interesuje to moge wyslac. File jest w formacie
>Word 2000.
Milo mi poinformowac, ze dzieki uprzejmosci Kolegi Slav umiescilem ww.
plik w formacie RTF pod adresem:
http://www.kuchnia.3miasto.pl/sushi.zip


Smacznego :-9

Mariusz Marczak
Merlin
2B || !2B

http://www.kuchnia.3miasto.pl "Wirtualna Kuchnia Polska"
(było: http://friko3.onet.pl/el/kuchnia "Wirtualna Kuchnia Polska")
http://www.elblag.info.pl Internetowy informator Elblag i Okolice
http://ebowo.vc.pl Kanal IRC #EBowo

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . 2 . [ 3 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

jak przyrządzić prawdziwe cordon bleu - szukam przepisu ???????
Seler naciowy
Serwis Makaron proponuje... Spaghetti Podchmielonego...(..pija ka)...
grill
I'm back

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »