« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-08-18 06:21:18
Temat: suszone pomidoryjako szczesliwa posiadaczka mamy z suszraka do grzybow i milosniczka
wloskich specjalow postanowilam w tym roku po raz pierwszy ususzyc pomidory
przejrzalam archiwum grupy i mam pare watpliwosci
1. Ktos wspomnial o niedosuszonych pomidorach, ktore zarowno w hermetycznym
opakowaniu jak i w oliwie zaszly plesnia
2. ktos inny wysuszyl pomidorki na wior....
Jak wiec znalezc zloty srodek- moment w ktorym beda dobrze wysuszone?
Jesli chce je zalac oliwa pozniej i dodac ziol i czosnku. Czy przyprawy tez
powinny byc wysuszone? Czy jesli nie beda niechciany plesniaczek pojawi sie
na moich przetworach?
Z gory dziekuje za wszystkie sugestie.
Pozdraiwam
Ktoska
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |