Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia suszone pomidory

Grupy

Szukaj w grupach

 

suszone pomidory

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-08-18 06:21:18

Temat: suszone pomidory
Od: "ktosia" <k...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

jako szczesliwa posiadaczka mamy z suszraka do grzybow i milosniczka
wloskich specjalow postanowilam w tym roku po raz pierwszy ususzyc pomidory


przejrzalam archiwum grupy i mam pare watpliwosci

1. Ktos wspomnial o niedosuszonych pomidorach, ktore zarowno w hermetycznym
opakowaniu jak i w oliwie zaszly plesnia


2. ktos inny wysuszyl pomidorki na wior....


Jak wiec znalezc zloty srodek- moment w ktorym beda dobrze wysuszone?


Jesli chce je zalac oliwa pozniej i dodac ziol i czosnku. Czy przyprawy tez
powinny byc wysuszone? Czy jesli nie beda niechciany plesniaczek pojawi sie
na moich przetworach?


Z gory dziekuje za wszystkie sugestie.


Pozdraiwam
Ktoska


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

parowki bikontowo-maklowiczowe
jablko w salatce - obierac?
Festiwal Pierogów w Krakowie
Doświadczenia z kuchniami Black-Red-White
szrlotka

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »