| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-03-11 16:15:08
Temat: Re: taki mam problem...nie mam pojęcia na ten temat
Użytkownik "Gocha" <f...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:b4kb69$hsi$1@news.onet.pl...
> Proszę pomóżcie mi, nie wiem jak to zrobić żeby w końcu było dobrze.
Chodzi
> mi o to, że ilekroć chcę zabielić zupę smietaną, to ta zawsze mi się wazy.
> (tzn, odcina - nie jestem pewna czy tak to "fachowo" się nazywa).
Uwielbiam
> np: Barszcz czerwony, zabielany, z ziemniaczkami. Mmm... zawsze udaje mi
się
> pysiu... ale wszystko psuje unoszaca się małymi grudkami smietana, chiciaż
> wydaje mi się że wlewam ja bardzo powoli. :-(( Jeli macie na to jakiś
spasób
> to proszę pomóżcie.
>
> --
> Pozdrawiam!
>
> Gocha
>
> P.S. Usuń NOSPAM z adresu
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-03-11 17:09:50
Temat: Re: taki mam problem...On Tue, 11 Mar 2003 10:48:22 +0100, Waldemar Krzok
<w...@u...fu-berlin.de> wrote:
cut
>
>Aha, jak z ziemniaczkami, to barszczyk i ?mietanka. Potem rachuneczek.
>
>Waldek
rotfl
;-)))
Art(Gruby).
Abyssus abyssum invocat.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |