« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-06-17 14:21:34
Temat: Re: tarta ze szpinakiem - jak zrobic?
Użytkownik "Basiek" <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> napisał w
wiadomości news:cas9a1$9cg$1@topaz.icpnet.pl...
> A co potem z ta fasola? Do tarty mozna dodac?
Do słoiczka i będzie na następna tartę, żeby nie wypurchmiła się na
środku. Ja mam do tego celu, juz taką leciwą, spalona na ciemny brąz. :-)
Sowa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-06-17 14:22:56
Temat: Re: tarta ze szpinakiem - jak zrobic?> Do słoiczka i będzie na następna tartę, żeby nie wypurchmiła się na
> środku. Ja mam do tego celu, juz taką leciwą, spalona na ciemny brąz. :-)
Ok, a jeszcze powiedz mi, prosze, ile wagowo dac szpinaku i na jakiej duzej
blasze robisz te tarte, ze zostaje Ci ciasto?
BAsiek.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-06-17 17:45:25
Temat: Re: tarta ze szpinakiem - jak zrobic?
Użytkownik "Basiek" <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> napisał w
wiadomości news:cas9fv$9gd$1@topaz.icpnet.pl...
> Ok, a jeszcze powiedz mi, prosze, ile wagowo dac szpinaku
Daję pęczek - wydaje mi się, że cały pęczek waży +/- kilogram - tyle że
odpadają te wszystkie łodygi.
na jakiej duzej
> blasze robisz te tarte, ze zostaje Ci ciasto?
No taką zwykłą kamionkową formę do tarty mam - kragłą o średnicy 24cm.
Sowa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-06-17 19:55:02
Temat: Re: tarta ze szpinakiem - jak zrobic?> Daję pęczek - wydaje mi się, że cały pęczek waży +/- kilogram - tyle że
> odpadają te wszystkie łodygi.
>
> na jakiej duzej
> > blasze robisz te tarte, ze zostaje Ci ciasto?
>
> No taką zwykłą kamionkową formę do tarty mam - kragłą o średnicy 24cm.
Dzieki serdeczne.
Jutro rano biegne na rynek po szpinak i pieke na obiad tarte :)
Pozdrawiam.
Basiek, ktora uwielbia szpinak.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-06-21 18:24:05
Temat: Re: tarta ze szpinakiem - jak zrobic?Użytkownik "Sowa" <m...@b...pl> napisał w wiadomości
news:carikm$4tn$1@news.onet.pl...
>
> Ja robie tak:
>
[ciach]
Sowo, jestes wielka!!!!!!
Takiej pychoty dawno nie jadlam!!!!! Posypane ziarnem sezamowym, to moja
wariacja, po prostu swietne!
Dzieki za przepis. A ja myslalam,ze Ameryke odkrylam robiac zapiekanke
szpinakowa wg twego- okazalo sie- przepisu, ze spodem lepsza.
Pozdrawiam Hafsa( a z brzuszkiem radze sobie cwiczac codziennie joge.....)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |