| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-10-17 08:08:55
Temat: Re: tort? nie tort?
Użytkownik "Lilla" <l...@b...lublin.pl> napisał w wiadomości
news:bmo69g$aj5$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Krem w tym przepisie jest lekki i bardzo dobrze komponuje sie z nieslodkim
> ciastem, tworzac smaczna calosc. Ania uzyla dobrego porownania kremu
> budyniowego do lodow, bo ja tez spotkalam sie juz z taka opinia.
> Krotko mowiac, polecam wykonanie napoleona.
Mnie namowilas :). Mialam jutro upiec tradycyjnie krolewca, ale chyba
zaskocze rodzine napoleonem ;). Mam pytanie tylko co do prostokatnej blachy:
duza czy mala?
--
Pozdrawiam,
Ania
www.biblioNETka.pl - Sprawdź, co lubisz czytać!
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-10-17 08:38:10
Temat: Re: tort? nie tort?Użytkownik "Anna Ladorucka" <a...@p...onet.pl> napisała:
> > Krotko mowiac, polecam wykonanie napoleona.
>
> Mnie namowilas :). Mialam jutro upiec tradycyjnie krolewca, ale chyba
> zaskocze rodzine napoleonem ;). Mam pytanie tylko co do prostokatnej blachy:
> duza czy mala?
To zalezy od rozmiarow blachy. Ja pieklam te placki na standardowej blasze
o wymiarach troche wiekszych od formatu A4.
A ja na jutro mam zamiar upiec krolewca, bo z nim jest mniej roboty, a smakuje
wysmienicie ;-)
Pozdrawiam
Lilla
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |