| « poprzedni wątek | następny wątek » |
21. Data: 2006-05-02 15:21:52
Temat: Re: tuńczyk ?Użytkownik "eM eL"
> No - zadna ryba nie powinna smierdziec, a szczegolnie smierdziec "ryba" -
> jesli ja czuc, to do kosza.
ano dziwne, podczas smażenia nic, dopiero absmak wystąpił w czasie
konsumpcji, który ma się jednak nijak do beknięcia :D
> Gama kolorow miesa swiezego tunczyka jest dosyc szeroka - od
> bialo-rozowego do ciemno czerwonego a nawet ciemno wisniowego
> (szczegolnie ze srodka ryby.) Mieso swiezego tunczyka jest "blyszczace"
> , i pachnie bardzo delikatnie. Szary kolor wskazuje ze ryba ta byla
> stara, wyschnieta i pewnie wielokrotnie rozmrazana i mrozona.
następnym razem obejrzę wnikliwiej, jednak nieprędko :)
--
Ola
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |