Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia tuńczyk ?

Grupy

Szukaj w grupach

 

tuńczyk ?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 21


« poprzedni wątek następny wątek »

21. Data: 2006-05-02 15:21:52

Temat: Re: tuńczyk ?
Od: "fuksa" <f...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "eM eL"

> No - zadna ryba nie powinna smierdziec, a szczegolnie smierdziec "ryba" -
> jesli ja czuc, to do kosza.

ano dziwne, podczas smażenia nic, dopiero absmak wystąpił w czasie
konsumpcji, który ma się jednak nijak do beknięcia :D

> Gama kolorow miesa swiezego tunczyka jest dosyc szeroka - od
> bialo-rozowego do ciemno czerwonego a nawet ciemno wisniowego
> (szczegolnie ze srodka ryby.) Mieso swiezego tunczyka jest "blyszczace"
> , i pachnie bardzo delikatnie. Szary kolor wskazuje ze ryba ta byla
> stara, wyschnieta i pewnie wielokrotnie rozmrazana i mrozona.

następnym razem obejrzę wnikliwiej, jednak nieprędko :)




--
Ola

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : 1 . 2 . [ 3 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

kurczak na puszce piwa
mrozenie ciasta ziemniaczanego.
Czarnuszka do chleba
Tefal Ingenio + łyżki
Tort

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »