« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-05-03 09:27:50
Temat: z czym ? ...dot. kopytekwitam cala grupe
Od paru dni jestem z wami i czytam wszystko ....doszlam do kopytek i pragne
podzielic sie jak moja mam to robila i ja teraz tez :
gotowe kopytka polac tluszczem ( przysmazona na zloto cebulka na smalcu ze
skwarkami )
nastepnie biore powidla sliwkowe ( 2-3 lyzki zalezy ile kopytek )
dodaje do nich troche przegotowanej wody zeby powstala papka nie zagesta.
w tym maczam kopytka i jem
Wiem ze ktos powie jak mozna skwarki z powidlami laczyc? .... tylko
sprobowac
Zycze smacznego
barbara
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-05-06 20:14:22
Temat: Re: z czym ? ...dot. kopytekA kopytka to najlepsze są na drugi dzień odsmażone niezdrowo na smalczyku, jak
już mają rumianą skórkę. I wtedy w niczym ich maczać nie trzeba: same w sobie
niebo w gębie
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |