| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-12-16 07:18:50
Temat: znowu problem z menu kolacyjnym!wlasnie. dostalam piekny kawal sarniny na pieczen, i chyba porwe sie
na pieczen a la grand veneur (nie, ewo, nie w wersji z sosem, co sie
go robi na kosciach z polowy cielecia! :). no ale mam problem: z czym
to podac? chcialabym zrobic francuska kolacje z prawdziwego zdarzenia,
i przystawke jakas ciepla a nieduza, i deser jakis... zajscie ma miec
miejsce w przyszla niedziele, wiec mam jeszcze troche czasu.
podrzuccie cos! i moze jeszcze macie jakis pomysl na przyzwoitej
klasy stolowe wino, co by do tego dobrze pasowalo?..
z gory dzieki za wszelkie sugestie.
pozdrowienia,
kamila
--
It isn't pollution that's harming the environment.
It's the impurities in our air and water that are doing it.
George W. Bush
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |