Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia zrobiłam przekładańca budyniowego wg szamy

Grupy

Szukaj w grupach

 

zrobiłam przekładańca budyniowego wg szamy

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-02-17 09:56:46

Temat: zrobiłam przekładańca budyniowego wg szamy
Od: "sMOCZYCA" <a...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

muszę przyznać że obawiałam się jak mi to wszystko wyjdzie - ale szczerze
chwalę - po schłodzeniu a zwłaszcza na drugi dzień było (jeszcze jest)
pyszne - i ten spód - super czekoladowy


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-02-18 11:49:53

Temat: Re: zrobiłam przekładańca budyniowego wg szamy
Od: a...@p...onet.pl szukaj wiadomości tego autora

> muszę przyznać że obawiałam się jak mi to wszystko wyjdzie - ale szczerze
> chwalę - po schłodzeniu a zwłaszcza na drugi dzień  było (jeszcze jest)
> pyszne - i ten spód - super czekoladowy

Dzieki ze napisalas, tez mi sie ten przepis spodobal, ale jednoczesnie wygladal
podejrzanie. Teraz juz wiem, ze to przepis _sprawdzony_ i pewnie go wkrotce
upieke.

Pozdrawiam,
AniaR

--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-02-22 22:00:37

Temat: Re: zrobiłam przekładańca budyniowego wg szamy
Od: "Manatka" <m...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:6472.00000151.3e521de0@newsgate.onet.pl...
> > muszę przyznać że obawiałam się jak mi to wszystko wyjdzie - ale
szczerze
> > chwalę - po schłodzeniu a zwłaszcza na drugi dzień było (jeszcze jest)
> > pyszne - i ten spód - super czekoladowy
>
> Dzieki ze napisalas, tez mi sie ten przepis spodobal, ale jednoczesnie
wygladal
> podejrzanie. Teraz juz wiem, ze to przepis _sprawdzony_ i pewnie go
wkrotce
> upieke.

Ja tez polecam :) U mnie jeszcze cieply, ale juz go troche brakuje ;)
Co do ciasta - wyszlo mi smaczne i ladnie wyroslo ale musialam dodac jeszcze
jedno jajko. Maslo (chyba nie najlepsze), cukier i jedno jajko to bylo za
malo na szklanke maki - wyszla bardziej kruszonka niz ciasto. Po dodaniu
jajka udalo sie rozsmarowac w tortownicy (choc z trudem).
Natomiast efekt koncowy - mmmmnnniammm! ;)))

--
--Man@tka--
==========

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-02-23 19:22:33

Temat: Odp: zrobiłam przekładańca budyniowego wg szamy
Od: "Iloneska" <p...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik Manatka <m...@g...pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:27933-
> Ja tez polecam :) U mnie jeszcze cieply, ale juz go troche brakuje ;)
> Co do ciasta - wyszlo mi smaczne i ladnie wyroslo ale

to ja mam pytanie: kiedy wylewac druga warstwe budyniu?
Poczekac az pierwsza sie zsiadzie?

Ilona z pozdrowieniami i pustym brzuszkiem ;-)


--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

kupię ksiązkę
Grzanki
szynka peklowana - zielona
jak wykorzystac olej z orzechow laskowych
witam ponownie i pytam

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »