Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia zupa rybna

Grupy

Szukaj w grupach

 

zupa rybna

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-11-27 20:52:10

Temat: Re: zupa rybna
Od: Sabinka <s...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

On Thu, 27 Nov 2003 11:17:06 +0100, "Anna Ladorucka"
<a...@p...onet.pl> wrote:

>> przypomnialo mi sie pod koniec pracy ze moglam nie zakrecic gazu. Jak
>> mnie przywital tylko ten lekko dymny zapaszek i lekko siwe powietrze
>> odetchnelam z ulga.
>
>Nie bede wredna i nie przypomne, ze to nie pierwszy raz Ci sie zdarzylo :P.

No tak, wiedzialam ze nie bedziesz ;p
Ale soje to trzeba dlugo gotowac ;) Juz nie pamietam czy tam wtedy u
Ciebie ta soja sie spalila czy nie... zato pamietam parokrotnie
przypalany czajnik, nie tylko przeze mnie :)

>Blok to chyba nie tak latwo wysadzic.

Ale mieszkanie moze by sie udalo. Gdyby gaz sie zalal (okna
pozamykane), nie dokonca sprawny a wlaczony personal computer moglby
zaiskrzyc...

>A apropos rachunku za prad, moj TZ kiedys zapomnial wylaczyc zelazka na cala
>noc... Na wytlumaczenie mam tylko argument, ze on nie jest zbytnio
>zaznajomiony z tym sprzetem ;).

No tak, ich to trzeba ze wszystkiego tlumaczyc :)
Choc ja to tez bym sie rano najpierw cieszyla ze sie cos nie zapalilo
a dopiero potem martwila o piniazki.

--
Pozdrawiam, Sabina
(z adresu usun co trzeba)

www.pajacyk.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-11-27 20:54:36

Temat: Re: zupa rybna
Od: "M.W." <tangaroa@Nospam_poczta.onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "PeterB" <p...@p...pl> napisał w wiadomości
news:bq20ff$19n5$1@news2.ipartners.pl...
> MOJA ULUBIONA zupa rybna z hiszpanskim rodowodem
> gotujemy bylion z "resztek ryb" jak glowy itd
>
> cebule w polkrazkach szklimy na paytelni do tego dorzycamy 2 papryki jak
sie
> poddusi dorzucaly pomidowy lub pulpe (koncentrat w OSTATECZNOSCI)
> cala mase dorzucamy do garnka i dokladamy kawalki filetow rybnych
> doprawiamy do smaku

A ja bym nie dawał pomidorów wcale..lepiej mlekiem zabielic i dodac białego
pieprzu..
no i pare ziemnieczków ez mozna dodac :)

Marek


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

orzechy włoskie
POMOCY!!! Gdzie strona z włską kuchnią???
mrozic czy nie
Penne z sosem lososiowo-szpinakowym [P] - obiad w 15 min :)
ciasto z kajmakiem?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »