Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Paul Urstein" <p...@A...ch>
Znaleziono: 35 wiadomości





Re: Czy kupujecie w W-wie bez strachy miL(sko na tatara

2004-07-15 07:10:01 | Paul Urstein inne posty tego autora

SER NIE JEST NIESTRAWNY!!! sa tylko osoby ktore go strawic nie moga. Natomiast kotlet z sera zabrzmial dla mnie groznie, stad moje pytania. Wczorajsze raclette bylo poprzedzone ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: eksperyment z bakłażanem

2004-08-29 14:15:47 | Paul Urstein inne posty tego autora

> skad bierzesz ricotte ktora sie da pokruszyc? > przeciez ricotta to cos takiego w konsystencji jaki polski serek homo > tyle ze slodkiego mleka czy smietanki A widzisz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: w sprawie produkcji napojów wyskokowych

2004-07-09 14:14:42 | Paul Urstein inne posty tego autora

> Czy w tej sytuacji, gdy moje porzeczki radośnie puscily sok pod wplywem > cukru moge to jeszcze jakos przerobic na trunek czy odpuscic sobie? Mozesz absolutnie brnac dalej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: w sprawie produkcji napojów wyskokowych

2004-07-09 21:01:26 | Paul Urstein inne posty tego autora

Slowo ci daje, od mnostwa lat robie dokladnie tak i jedyne co sie moze wydarzyc, to ze zgnila wisienka zepuje caly sloik.... A lody z tymi wisniami..... -- Amicalement Paul Urstein [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: w sprawie produkcji napojów wyskokowych

2004-07-10 09:58:48 | Paul Urstein inne posty tego autora

Wisnie sa Z pestkami, i obcietymi do polowy ogonkami. Zalewam kirsch'em za 22 sfr litr (okropny do picia....) na prawie 5 kilo wisni zuzylem prawie 3 litry. Zamykam w sloikach do wekow ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: w sprawie produkcji napojów wyskokowych

2004-07-10 10:09:35 | Paul Urstein inne posty tego autora

Jedynym celem, tych ogonkow jest mozliwosc jedzenia wisienek palcami ! Moim zdaniem to nie ma zadnego wplywu na smak Dlaczego byly pomarszczone??? pojecia nie mam. Moze robila je jakos ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czy kupujecie w W-wie bez strachy miL(sko na tatara

2004-07-14 05:42:35 | Paul Urstein inne posty tego autora

A coz to takigo ta casserole amandine? Im potrawa nazwana jest wykwintniej, tym bardziej jest mi podejrzana. Piszesz o kotletach z zoltego sera...Smazysz ser i kwita? czy moze istnieje ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czy kupujecie w W-wie bez strachy miL(sko na tatara

2004-07-14 14:48:16 | Paul Urstein inne posty tego autora

>nie slyszales o raclette? Toz to cala masa stopionego sera wylana na rozne > roznosci, suszone wedliny, gotowane w mundurkach kartofle, marynaty, > warzywa. A fondue? Jeszcze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: filet z soli i co dalej?

2004-07-16 08:45:35 | Paul Urstein inne posty tego autora

> i upiec w temp. ok 190C przez ok. 20 minut (w zaleznosci od grubosci fileta.) No wlasnie... albo nasze filety z soli sa do siebie nie podobne, albo ty lubisz sole na twardo... Moje ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Udziec jagnięcy nieduży

2004-07-17 09:01:41 | Paul Urstein inne posty tego autora

> (a jagniecina z suszonymi figami i slodkim winie...to jest dopiero > poezja....ale to inna bajka) Serio? ty mozesz pic slodkie wino do jedzenia????? Ponoc sa nawet chetni do picia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2 ... 4