Szukana fraza: Autor: "Jola Backiel" <i...@p...onet.pl>
Znaleziono: 20 wiadomości
2000-03-20 23:38:27 | Jola Backiel inne posty tego autora
> Kawa po karaibsku I [...] > Kawa po karaibsku II - "Diabelski plomien" Dzieki! Jak tylko wyjde z domu (choruje mi gardelko) to lece po pomarancze, cytryne i koniak :) i z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: duzo a lekko - Makaroniki2000-02-23 22:02:11 | Jola Backiel inne posty tego autora
> a makaroniki?? moze poprosze o przepis, wykorzystam za rok... Makaroniki robi się z białek, więc jeśli bez jajek, to nie pasuje, ale dla tych, co mogą polecam, bo są przepyszne. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: pesto2000-02-23 22:01:55 | Jola Backiel inne posty tego autora
> Mam pytanko do grupy. Jakie macie doświadczenia z pesto ? (mysle o tej > nabardziej klasycznej wersji - bazylia, oliwa, ser, orzeszki piniowe itd). Moje doświadczenia z pesto ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: pesto2000-02-23 22:09:21 | Jola Backiel inne posty tego autora
> Mam pytanko do grupy. Jakie macie doświadczenia z pesto ? (mysle o tej > nabardziej klasycznej wersji - bazylia, oliwa, ser, orzeszki piniowe itd). Moje doświadczenia z pesto ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: duzo a lekko - Makaroniki2000-02-23 22:09:30 | Jola Backiel inne posty tego autora
> a makaroniki?? moze poprosze o przepis, wykorzystam za rok... Makaroniki robi się z białek, więc jeśli bez jajek, to nie pasuje, ale dla tych, co mogą polecam, bo są przepyszne. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: Szukkam cikawych przepisów2000-02-29 21:20:41 | Jola Backiel inne posty tego autora
> jestem tu nowy lubie zjesc cos ciekawego > niekoniecznie tradycyjnego > jesli kts ma sprawdzone i ciekawe przepisy to bende dzwieny > jesli mi wysle Tu cały czas ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: Jak ugotowac dobry rosol ?2000-03-02 00:13:28 | Jola Backiel inne posty tego autora
> Gotujemy wode. Gdy woda nam sie zagotuje wrzucamy mieso, pietruszke, Tak mi się coś przypomniało: gdy mięso włożymy do zimnej wody i stopniowo podgrzewamy, to z mięska ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: Swieze buleczki2000-03-02 00:13:37 | Jola Backiel inne posty tego autora
> > Nie ma sprawy. Jakie chcesz? delikatne-maslene, tradycyjne bulki czy moze na > > slodko np. z budyniem? > Jedno i drugie, jesli mozna. I trzecie, i trzecie!!! -- Jola ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: Zrazy zawijane2000-03-03 21:32:17 | Jola Backiel inne posty tego autora
> Ja nie daje chleba, za to smaruje mieso od wewnatrz dobra musztarda, zamiast > boczku lubie dac slonine, grzyby niekoniecznie a do sosu wlewam winko. > Z tymi roladami to pewnie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: golabki2000-03-08 23:01:28 | Jola Backiel inne posty tego autora
> :-)) Ona robi to tak, ze wklada cala kapuste (ale z wycietym glabem) do > wrzatku, czeka az liscie z wierzchu sie sparza (robia sie wtedy takie jakby > lekko szkliste) wtedy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia