Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Kulinarny.Net" <p...@k...net>
Znaleziono: 52 wiadomości





Re: Nowalijki tak czy nie?

2007-03-16 08:40:44 | Kulinarny.Net inne posty tego autora

Witam Każdemu zdarzają się literówki. Sorki Ale temat nie został w ogóle podjęty. Pozdrawiam www.kulinarny.net Użytkownik "Kulinarny.Net" ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak upiec szarlotke?

2007-04-20 11:14:57 | Kulinarny.Net inne posty tego autora

Użytkownik "Kulinarny.Net" <p...@k...net> napisał w wiadomości news:f09uq1$jfm$1@nemesis.news.tpi.pl... >?- pół > > Mika > [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Bitki, ale z czego?

2007-05-23 18:47:15 | Kulinarny.Net inne posty tego autora

Użytkownik "Kulinarny.Net" <p...@k...net> napisał w wiadomości news:f32167$5io$1@atlantis.news.tpi.pl... > > W technologii gastronomicznej bitki określa ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Awokado

2007-03-29 07:15:45 | Kulinarny.Net inne posty tego autora

Użytkownik <m...@y...com> napisał w wiadomości news:1175087557.941723.286640@p77g2000hsh.goo glegrou ps.com... On Mar 28, 11:40 am, "Kulinarny.Net" ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Prośba o podpowiedź - Kurczak z Jabłkami

2007-03-01 08:49:37 | Kulinarny.Net inne posty tego autora

Witam Kurczak nadziewany jabłkami Składniki: 1 kurczak 20 dag jabłek 2,5 dag masła 3 dag rodzynek 1 żółtko tłuszcz sól, pieprz, gałka muszkatołowa cukier, sok z cytryny do smaku ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Życzenia

2007-03-08 16:08:39 | Kulinarny.Net inne posty tego autora

Witam Dzięki serdeczne za miłe życzenia Pozdrawiam Mika www.kulinarny.net Użytkownik "nightmen" <nightmen(wytnij to)@poczta.onet.pl> napisał w wiadomości ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Po jakim czasie mięso przestaje się nadawać do użycia?

2007-02-16 19:04:30 | Kulinarny.Net inne posty tego autora

Mięso właściwie nie powinno wogule leżakować w lodówce bo kupione w sklepie pewnie już tam trochę leżało. Mięso należy odrazu zamrozić lub zamarynować. Skoda mięsa ale ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Mrożenie marchewki

2007-02-21 13:39:25 | Kulinarny.Net inne posty tego autora

Witam Mrożenie jest najbardziej racjonalnym sposobem przechowywania żywności, ponieważ pozwala zachować wysoką jakość przechowywanych produktów. Do zamrażania przeznacza się ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Mrożenie marchewki

2007-02-21 13:52:58 | Kulinarny.Net inne posty tego autora

Witam Mrożenie pozwala nam zachować wysoką jakość przechowywanych produktów. Do zamrażania przeznacza się surowiec najwyrzszej jakości, świeży, czysty, właściwie wyporcjowany ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jaka surówka do zrazów?

2007-03-05 11:14:57 | Kulinarny.Net inne posty tego autora

Witam Do potraw duszonych z mięsa wołowego najwłaściwszym dodatkiem są buraczki zasmażane. Buraczki zasmażane Składniki: a.. 60 dag buraków b.. 1 średnia cebula c.. 1-1,5 ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2 ... 6