Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Ula" <u...@b...gnet.pl>
Znaleziono: 9 wiadomości





Re: befsztyk

2000-09-12 07:26:20 | Ula inne posty tego autora

>> To ja dorzucę jeszcze swoje 2 małe grosze a propos wolowinki: >> miekkosc miesa nie zalezy tak bardzo od wieku danej krowki przeznaczonej >do >> spozycia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Optymalni to plaga! (Bylo: Wloskie jedzenie)

2000-08-20 18:46:09 | Ula inne posty tego autora

ja na temat tego optymalnego. ale obiecuje ze juz ostatni raz. szczerze mowiac skreca mnie jak czytam te wywody( bardzo przepraszam tych ktorzy poczuli sie urazeni ale ja zawsze mowie co ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: śliwki

2000-08-20 08:31:14 | Ula inne posty tego autora

po pierwsze : wybieram ladne bez zgnilkow, ale bardzo dojrzale i niesamowicie slodkie po drugie: to sie wszystko i tak smazy sie ze 3-4dni po trzecie :gotuje sloiki przed zaladowaniem i po ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Odp: Przypalone mleko

2000-08-20 18:54:34 | Ula inne posty tego autora

>> >> kiedys mi zaserwowali takie mleko, jeszcze cieple bylo, smierdzialo krowusia >i >> przezuta trawa. Zygalam dalej niz widzialam. Sorry za slownictwo, ale to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: befsztyk

2000-09-11 08:44:46 | Ula inne posty tego autora

>Mysle, ze cala tajemnica miekkiego befsztyka lezy w jakosci miesa. Jesli >krowa byla z mojego roku to befsztykowi nie pomoze solenie przed, po i w >trakcie. Tudziez marynowanie, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wloskie jedzenie

2000-08-17 17:05:13 | Ula inne posty tego autora

RATUNKU!!!!!!!!!! KWAŚNIEWSCY ATAKUJĄ!!!! POMOCY!! -- Wysoka jakość, niskie ceny - http://rubikon.pl [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: śliwki

2000-08-18 18:58:17 | Ula inne posty tego autora

prawdziwe powidła z wegierki z cukrem?? mam sad sliwkowy(ok 500 drzew) i wszystko co zostanie nie sprzedane przerabiamy na powidla( np. takie do bigosu mniam mniam) i zazwyczaj bez cukru ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Gruszki o aromacie acetonu .

2000-08-18 19:04:32 | Ula inne posty tego autora

>A czy te gruszki nie były czasem zagraniczne (francuskie, hiszpańskie)? jesli byly zagraniczne mogly byc z dojrzewalni- tak jak banany zbiera sie je zielone a potem po przywiezieniu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Optymalni to plaga! (Bylo: Wloskie jedzenie)

2000-08-18 19:16:58 | Ula inne posty tego autora

ja juz tak tylko pod koniec: moze porozmawiamy za kilka lat o stanie np.Twojego jelita grubego Morgano ( przepraszam wszystkich za poruszanie tego tematu w kuchni) . Z tego co wiem cala ta ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ]