Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Emek" <k...@y...co.uk>
Znaleziono: 114 wiadomości





Re: Chińszczyzna dla ludzi o mocnych nerwach

2005-09-15 06:58:46 | Emek inne posty tego autora

A poza tym cały ten temat jest zupełnie OT dla tej grupy. Emek Użytkownik "Emek" <k...@y...co.uk> napisał w wiadomości news:dgb61a$933$1@nemesis.news.tpi.pl... ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wino czerwone - jakie??

2005-07-08 14:47:17 | Emek inne posty tego autora

OOO.. widzię, że tarator zamilkł. Czyżby na zawsze?? Pewnie poszedł się zutylizować jak to sam kiedyś proponował, gdyż dzisiaj 50-tka na kark wjechała ... nie-tarator po 50-tce ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Cukinia

2004-11-04 23:07:58 | Emek inne posty tego autora

> Co mozna wyczarowac z 2 cukinii na obiad ? Ja ostatnio robię cukinię w następujacy sposób: 1. obrać ze skórki i pozbyc się środka 2. pokroić w kostkę dosyć dużą 3. na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Piwko home made

2005-06-07 15:39:01 | Emek inne posty tego autora

było kupic jeszcze piwo > niepasteryzowane (ach, to se ne vrati..) vrati, vrati - jest do kupienia piwo "Żywe" niepasteryzowane. Emek zdarzało sie nabyć piwo > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wino czerwone - jakie??

2005-07-11 10:56:50 | Emek inne posty tego autora

> Słuchaj no krEmek, tu jest grupa o jedzeniu, a wątek jest o czerwonym winie. Znowu ci pamięć nie służy, jednak jakaś żyłka pękła, przejrzyj co wczesniej pisałeś. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co myslicie o czosnku marynowanym?

2005-08-04 14:29:31 | Emek inne posty tego autora

Tylko ile czasu trzeba poświęcić, żeby się go nałuskać na jeden mały słoiczek. Może ktoś zna jakiś genialny sposób na szybkie łuskanie czosnku z łupin?? Pzdr/Emek [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zakwas na chleb

2005-08-16 08:35:54 | Emek inne posty tego autora

> > Ja mam szafkę kuchenną, której dno jest 20cm nad chłodziarko-zamrażarką. > Ciepło z wymiennika na tylnej ścianie chłodziarko-zamrażarki nagrzewa mi tą > szafkę ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Spalone mięso i straszny smród !!! Co zrobić??Help

2005-09-12 13:56:36 | Emek inne posty tego autora

> Godzine temu spaliło się nam mięso w garku, za mało wody-wiem, smog w całym > domu i nie da sie wywietrzyć tego??!! Można spróbować dwóch metod: - położyć w kilku ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak nie przegiąć z długością półki?

2005-01-29 09:01:31 | Emek inne posty tego autora

> Półkę trzeba usztywnić wzdłuż, najprościej przykręcić z tyłu kawałek sklejki > ( 4-5cm wysokości a odstępy wkrętów co 3-5cm) bo płyta to się rozpaździerzy Jaka ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.dom

Re: Malakser?

2005-03-02 10:38:02 | Emek inne posty tego autora

> Co możecie polecić.? dobrze by nie był to sprzęt gigant. Ja polecam sokowirówkę - od lat używamy z dobrym rezultatem. Pzdr/Emek > [ więcej ]

Grupa : pl.rec.dom

strony : [ 1 ] . 2 ... 10 ... 12