Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Atunia " <a...@N...gazeta.pl>
Znaleziono: 54 wiadomości





Re: A po co wyrastac drozdze?

2005-12-28 17:16:30 | Atunia inne posty tego autora

Marsjasz <m...@p...NOSPAM.neostrada.pl> napisał(a): > > jadą, ale drożdży się bardzo dużo ładuje. Jak to jest, czy od rozczynienia on > e > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co to jest

2004-12-13 08:51:14 | Atunia inne posty tego autora

Basiek <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> napisał(a): > > Jak która - większość jest podkolorowywana kredą (dodają kredy, żeby > > wydawała się bielsza i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kasza krakowska - pomocy?

2005-03-17 17:54:29 | Atunia inne posty tego autora

Theli <p...@w...pl> napisał(a): > Atunia napisał(a): > > > I żadnego serka na wierzch? W jakiej temperaturze i ile czasu to się zapieka? > > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: A po co wyrastac drozdze?

2005-12-25 10:24:03 | Atunia inne posty tego autora

Sabina Redlarska <sa-re.wyrzuc.to.co.uwazasz:)@epf.pl> napisał(a): > Dnia Sat, 24 Dec 2005 23:14:31 +0000 (UTC), Atunia napisał(a): > > > Tak się zaczęłam z nudów ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: chleb z marmolada...

2005-01-21 09:01:59 | Atunia inne posty tego autora

Marsjasz <m...@p...NOSPAM.neostrada.pl> napisał(a): > mam w niej program do robienia marmolady/dzemu/konfitur... > i teraz pytanie czy ktorys z grupowiczow ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: A po co wyrastac drozdze?

2005-12-29 20:37:20 | Atunia inne posty tego autora

Marsjasz <m...@p...NOSPAM.neostrada.pl> napisał(a): > Sabina Redlarska napisał(a): > > Jak cieplej to wiadomo ze szybciej, ale czy lepiej?? > > > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak zmar(y)nować wątróbkę z dorsza?

2006-02-20 08:47:07 | Atunia inne posty tego autora

Marsjasz <m...@p...NOSPAM.neostrada.pl> napisał(a): > tylko teraz tak sobie pomyslalem czy jest to danie zdrowe... > Baltyk do najczystszych nie nalezy a w watrobie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: A po co wyrastac drozdze?

2005-12-27 08:05:26 | Atunia inne posty tego autora

Sabina Redlarska <sa-re.wyrzuc.to.co.uwazasz:)@epf.pl> napisał(a): > Inna sprawa, z przepisami jak ten na panettone z > <1tae8cvjplqkz.1wypo0wdf0vby$....@4...n et> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: bakłażan- pomoc

2004-11-27 14:08:24 | Atunia inne posty tego autora

mojra <m...@o...pl> napisał(a): >> > Mylone nagminnie, ale wyuczalne z czasem: > > por-seler > > koperek-natka > > cukinia-kabaczek > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: [OT] Re: Smażone ziemniaki z ssiadłym mlekiem

2004-11-28 08:21:25 | Atunia inne posty tego autora

Sławek SWP <s...@w...pl> napisał(a): > A może ma być zsiadłe (?) do tej pory tego nie pisałem a mówię ssiadłe to > się mi jakoś tak też ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2 ... 6