Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Jean" <j...@w...pl>
Znaleziono: 25 wiadomości





Re: maszynka zelmer+pomidory

2006-07-20 14:44:16 | Jean inne posty tego autora

>>> W serwisach AGD - często sprzedają końcówki magazynowe - słać maile, >>> tyle, że trzeba znać nazwę. >> >> szukalem, nie maja ;/ >> ale ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Karta parkingowa raz jeszcze

2006-09-08 07:39:55 | Jeanne inne posty tego autora

Użytkownik "Piotr Sadrakula/Lodz/Poland" <s...@w...pl> napisał w wiadomości news:edoq73$ksr$1@news.wp.pl... > W Łodzi po prostu w ostatniej pozycji na ... [ więcej ]

Grupa : pl.soc.inwalidzi

Re: hurrraaa!

2002-12-26 19:44:21 | Jean inne posty tego autora

> Oooch, najlepsze gratulacje, félicitations de toutes sortes, best greetings, > zdrastvuj'tje !!! > zdrastvujtje to chiba dziekuje :):P:P Jean [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: śledzie w majonezie

2003-03-14 19:58:03 | Jean inne posty tego autora

> 1 czesc majonezu > 2-3 czesci kwasnej smietany > musztarda - ma byc wyraznie czuc > i tak jak jak pisalas: cebulka i ogorek, > moze byc papryka konserwowa, > oraz sok z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: menu weselne

2003-03-14 20:12:49 | Jean inne posty tego autora

> > Może podpowiecie mi, jakie potrawy, przystawki itp. podaje się na weselach. > > Chodzi mi o takie przykładowe menu. rosol/flaczki + bigosik ze schabowym to podstawa ;) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Papryka- jak ją zakonserwować, by nadawała się do lecza?

2003-08-31 20:03:01 | Jean inne posty tego autora

> Witam, > niedawno po raz pierwszy zrobiłam leczo, według przepisu znalezionego właśnie > tu, no i mam mały problem, a chodzi o to, że muszę przynajmniej raz w tygodniu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Papryka- jak ją zakonserwować, by nadawała się do lecza?

2003-08-31 22:08:45 | Jean inne posty tego autora

> > ja robie przecier pomidorowy z papryka, ale bez cebuli > a papryka jest pokrojona w paseczki? > Przecier pomidorowy i podsmażona, spażona, czy po prostu dodana do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Śliwowica

2004-02-06 17:20:37 | Jean inne posty tego autora

> > Oj tak, sliwowica jest swietna :)) > > tylko strasznie poniewiera :) polecem popijanie sliwowicy piwkiem :0 jak to mawia znajomy Polak z Wilenszczyzny.... wodka bez piwa ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: KIBINY

2004-11-28 20:02:02 | Jean inne posty tego autora

> KIBINAI > Przepis na 1 porcje: > Farsz > 100gr jagnieciny (moze byc chuda wieprzowina) > 15gr cebuli > 25gr wody > 0,5gr cukru > sol, pieprz, przyprawy > Drobno ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: KIBINY

2004-11-29 19:10:59 | Jean inne posty tego autora

> To akurat nie jest polska potrawa, a litewska a przepis podala Bozenka z > Wilna (Wilno juz od jakiegos czasu nie nasze....) Wilno jeszcze nie nasze tak jak Lwow, ale to kwestia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2 . 3